nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim danas menja devetoricu startera, protiv jakog rivala!

Jedan tim će danas igrati u izmenjenom sastavu, bez devetorice startera, protiv jakog rivala. Meč okvirno možete preuzeti do 20 i 30, a predložena kvota je okvirno 1,65 uz predlog 2.07.

All Boys-i su tim iz Druge lige Argentine (Primera Nacional) i nalaze se na 15.mestu A grupe sa skorom 6 pobeda, 10 remija i 9 poraza uz gol razliku 21:28. Nalaze se na samo 5 bodova od opasne zone, pa će u narednom periodu timu trebati pozitivni rezultati i zato im kup nije imperativ, pa će danas trener tima odmoriti čak 9 startera, a po najavama iz kluba, trebalo bi da u startnih 11 ostanu samo prvi golman Lisandro Mitre i kapiten tima Jonathan Ferrari.

Do sada su u kupu izbacili na penale tim Gimnasia Mendoza.

Ekipa Estudiantes La Plate nalazi se u najjačoj ligi Argnetine, oni su na visokom 6.mestu sa skorom 11 pobeda, 9 remija i 6 poraza uz gol razliku 32:22. U kup takmičenju su do sada izbacili Independiente Chivilcoy sa 3:0. U poslednjem meču dobili su Belgrano 4:0. Za danas će takođe malo rotirati tim gde će neki od igrači moći da se dokažu za nastavak lige i kupa.

Mišljenje urednika: Domaći tim svakako ima puno većih problema od kupa u ovom trenutku, igraće sa B postavom, protiv mešovitog sastava šestoplasiranog tima A lige, pa je po nama ovo pobeda gosta po kvoti 1,65, takođe ne verujemo u goleadu, pa je dobar predlog i igra 2&0-3 po kvoti 2,07.

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje