petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim u teškoj poziciji i uz dosta izostanaka!

Jedna ekipa će večeras biti u teškoj poziciji jer neće moći da računa na veći broj fudbalera, a uz to, beleže vrlo slabe rezultate i teško da mogu da traže tri boda na ovakvom susretu. Predložena kvota je 1.65, a članak možete da otvarate do 19 časova.


U pitanju je utakmica 7. kola švedskog prvenstva „Allsvenskan„, čije smo najave s vremena na vreme pisali. Danas izdvajamo utakmicu koju će da odigraju Varnamo i Varberg, a razlog je jasan, izostanci su ti koji muče goste, kao i vrlo slaba forma. Varberg je prošle sezone na jedvite jade uspeo da se kroz plej-aut izbori za opstanak, a sva je prilika da će sličan scenario da ih očekuje i ove sezone. Nakon 6 odigranih utakmica, Varnamo ima svega 6 bodova, i to uz dve pobede i 4 poraza, kao i gol razliku 4:7, dok Varberg ima 4 remija i 2 poraza, uz gol razliku 3:11. Jasno je, ekipa koja je postigla 3 gola na 6 utakmica ne može da slovi za ekipu koja može da se nosi sa daleko jačim rivalima. Poređenja radi, Malme je postigao 20 golova na 7 utakmica, a Elfsborg iznenađujućih 18.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada govorimo o izostancima, za goste neće igrati Anton Liljenbäck (0n/0g/0a, desni vezni), Gideon Mensah (0n/0g/0a, centralni bek), Jon Birkfeldt (2n/0g/0a, centralni bek, kapiten), Diego Alfonsi (0n/0g/0a, vezni red), Marcly Tshikupe (1n/0g/0a, centarfor) i Albin Berggren (1n/0g/0a, centralni bek), dok su upitni Vinícius Nogueira (8n/0g/1a, levi bek), Assad Al Hamlawi (8n/1g/0a, centarfor) i Luke Le Roux (7n/0g/0a, centralni vezni). Za domaći tim neće igrati samo Evaldo Netinho (6n/0g/0a, desni bek).

Varnamo prve dve domaće utakmice nije igrao na svom stadionu, jer teren nije bio odobren za igru nakon inspekcije, a možda i najčudniji poraz je protiv Brommapojkarne kod kuće, i to u samom finišu utakmice. Osim toga, imali su očekivan poraz od Hakena, ali i trijumf nad AIK-om u prethodna 3 kola, a sada će, najverovatnije, hteti da se izvine navijačima i da daju sve od sebe da pobede Varberg. Gosti su u poslednjem kolu demolirani od Malmea, koji je polako dizao igračku formu iz kola u kolo, ali i sem toga, deluje da se od njih više očekivalo, nakon pružene goleade u prvom kolu. Usledile su blede partije, a bez postignutog gola bili su na 4 od poslednjih 5 duela.

Treba istaći i podatak da je prošlogodišnji najbolji strelac ekipe Varnamo, Marcus Antonsson, koji je postigao neverovatnih 20 golova, napustio ekipu posle samo jedne sezone i sada igra u saudijskom Al-Adalah FC. Među novim akvizicijama nalaze se, između ostalog, napadač Gustav Engvall sa prošlošću u Geteborgu i Djurgardenu, kao i centralni vezista Simon Thern koji se pridružio iz Geteborga danima pre početka ovogodišnjeg prvenstva.

Dakle, kada se podvuče crta, sa razlogom je Varnamo ovde favorit, ali ne bismo toliko srljali, jer će gosti sigurno biti željni izlaska iz rezultatske krize. Probaćemo sa predlogom „1X&2-5″ po kvoti 1.65, jer nas ne bi preterano začudilo da gosti uspeju da postignu gol protiv odbrane Varnama, koja nije primila gol svega jednom na poslednjih 5 duela, i to protiv slabog izdanja AIK-a. Takođe, s obzirom na to da Varnamo i dalje nema remi, postavlja se pitanje da li je ovo prva prilika za isti. U svakom slučaju, srećno.

3:1


Svi predlozi su zasnovani isključivo na navedenim informacijama u okviru članka, kao i na osnovu subjektivnog mišljenja autora. Predlozi nisu ”100% sigurni”, ne predstavljaju bilo kakve „dojave“ i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje