subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim znatno oslabljeniji ulazi u meč!

Jedna ekipa biće znatno oslabljena večeras, jer neće moći da računa na osmoricu redovnih fudbalera, a druga ekipa će biti u znatno punijem sastavu. Članak možete da otvarate do 23 časa, a predložena kvota je 1.88.


U pitanju je polufinalni meč Kupa Brazila, a tačno trideset minuta nakon ponoći sastaće se Sao Paulo i Korintijans, dok je iz prve utakmice rezultat 2:1 za Korintijans.

Ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni ne mogu da se nadaju samom vrhu u prvenstvu, jer Sao Paulo nakon 19 odigranih utakmica zauzima tek 9. mesto na tabeli, a Korintijans sa utakmicom manje zauzima 14. mesto, što nije naročito dobar uspeh, ako se uzme u obzir to da liga broji 20 ekipa.

Jasno je kao dan, i jedna i druga ekipa sezonu mogu da poprave podizanjem trofeja Kupa Brazila, a sigurno da se neće olako predati. Sao Paulo će morati da igra ofanzivnije ako želi da nadoknadi prednost gostiju, a problem mogu da budu izostanci, kojih ima dosta. Za Sao Paulo neće igrati Raí Ramos (23n/1g/0a, desni bek), David (27n/5g/3a, levo krilo), Caio Paulista (37n/4g/2a, levi bek), Patryck (10n/0g/1a, levi bek), Erison (9n/2g/1a, centarfor), Giuliano Galoppo (11n/8g/2a, ofanzivni vezni), Igor Vinícius (2n/0g/1a, desni bek) i Luciano (43n/9g/7a, centarfor). Za goste će van protokola biti Paulinho (19n/2g/0a, centralni vezni).

Međusobne utakmice: Sao Paulo – Corinthians (www.flashscore.com)

Međusobni susreti su u poslednje vreme na strani gosta, koji je na poslednjih 5 međusobnhi susreta ostao i neporažen, ali je i na poslednjih 6 uspeo da postigne makar gol. Ako se utakmica ranije otvori, ili ako Sao Paulo bude igrao ofanzivnije tražeći brzi pogodak, ne bi nas preterano začudilo ukoliko gosti uspeju da dođu do pogotka. Igramo na mali ulog, a kvota za tip „G1+“ iznosi 1.88. Srećno.

2:0


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje