nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedna ekipa će biti u blagoj prednosti!

Obe ekipe će večeras imati problema sa izostancima, ali će jedan tim imati više izostanaka, a uz to, to nije jedini parametar zbog kog smo se odlučili da igramo na kompletniji sastav. Oslabljenija ekipa neće računati ni na prvog strelca, ni na prvog golmana, a i dosta su slaboj formi. Predložene kvote su 1.68 i 1.55, a članak možete da otvarate do 18:30.


U pitanju je 30. kolo italijanskog prvenstva „Serie C – Group C„, a od 18:30 po našem vremenu sastaće se Avellino i Catania. Nakon 29 odigranih utakmica, domaćin zauzima 4. mesto na tabeli i cilj mu je ulazak u viši rang, za koji će verovatno da se bori kroz plej-of, koji je izuzetno težak i naporan. Sa druge strane, gosti imaju jedan imperativ, a to je opstanak u ligi.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ono što je interesantno za ovaj meč jesu izostanci. Za Avellino neće igrati Simone Benedetti (15n/0g/0a, centralni bek), Ignacio Lores Varela (20n/0g/2a, desno krilo), Cosimo Patierno (23n/12g/0a, centarfor, najbolji strelac) i Tommaso Cancellotti (30n/0g/1a, desni bek). Za goste neće igrati Antonio Mazzotta (16n/0g/2a, levi bek), Klavs Bethers (22n/0g/0a, prvi golman), Tommaso Silvestri (16n/0g/0a, centralni bek), Francesco Rapisarda (14n/1g/1a, desni bek), Samuel Di Carmine (24n/8g/0a, centarfor, najbolji strelac), Alessandro Quaini (27n/0g/0a, centralni vezni) i Cosimo Chiricò (32n/5g/6a, desno krilo).

Dakle, domaćin bez četvorice fudbalera, a gosti bez sedmorice.

Pored toga, Catania je najgori gostujući tim u ligi na poslednjih 5 utakmica, jer su ostvarili svega jedan bod. Pored toga, ove sezone su na strani osvojili 15 bodova na 15 utakmica, tačnije 4 pobede, 3 remija i 8 poraza. Sa druge strane, Avellino ume da bude ekipa koja igra toplo hladno, te su oni kod kuće osvojili 20 bodova na 14 mečeva, ostvarivši 5 pobeda, 5 remija i 4 poraza, što ih čini neporaženim kod kuće na oko 71% ligaških susreta.

U prvom delu sezone, Avellino je slavio u gostima rezultatom 2:0, a sada će imati priliku da pred svojim navijačima pokušaju da ostvare što bolji rezultat protiv oslabljenog gosta.

Da su i jednima i drugima bodovi od krucijalnog značaja, to stoji uvek, pogotovo kada je reč o 30. kolu i do kraja prvenstva nema još mnogo vremena. U suštini, Avellino teško može da se nada prvom mestu, a Catania ima objektivnih razloga da se nada opstanku, pogotovo što umeju da pruže dobre partije i protiv jakih rivala (pobeda protiv ekipe Juve Stabia pre 3 kola, inače lidera prvenstva).

Iako za Avellino neće igrati najbolji strelac, tu su Gabriele Gori, Michele D’Ausilio i Lorenzo Sgarbi, koji lako mogu da ga zamene.

Predlozi koji nama deluju interesantno jesu „1X&1P0-1“ po kvoti 1.55, kao i tip „P/K1“ po kvoti 1.68. Naravno, u skladu sa pruženim informacijama možete i sami da smislite šta ima najveće šanse da bude dobitno.

5:2 (3:0) – Ubedljiva pobeda domaćina, čak i van očekivanog


Photo by Md Mahdi on Unsplash


Predlozi nisu sto posto sigurni i ne predstavljaju nikakve „dojave“, već samo iznete tipove na osnovu iznetih informacija i subjektivnog mišljenja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje