ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kvota na ,,zicer“ jako dobra, favorit bez gotovo svih najbitnijih igrača!

Rani pik za utakmicu koja se igra 25.juna, ali očekujemo pad kvote pa zato dajemo meč ranije. Jedan tim koji je veliki favorit igra bez gotovo svih standardnih igrača, drugi tim pojačan za ovaj meč. Meč preuzimati do kasnih sati u subotu. Predložena kvota je okvirno 1,65.

Prvenstvo severne i centralne Amerike – Gold Cup igra se ponovo u SAD-u, a na otvarnju se sastaju domaća selekcija i selekcija Jamajke.

Selekcija SAD-a je nedavno osvojila Ligu Nacija igrajući sa najjačim timom sastavljenim od igrača koji igraju u Evropi i koji su uglavnom nastupali i na Svetskom prvenstvu 2022.godine. Za razliku od tog sastava sada će situacija biti dramatično suprotna, jer na spisku nema gotovo nijednog nosioca igre osim golmana Turnera iz Arsenala.

Sa druge strane, mešoviti tim Jamajke igrao je prijteljske susrete protiv Katara (poraza 2:1) i Jordana (poraz 2:1), ali dosta standardnih igračak koji dolaze na ovo takmičenje nije igralo na ovim mečevima, dosta njih je poznato široj publici, a spomenućemo samo neke Bejli iz Aston Vile, Antonio iz Vest Hema, Grej iz Evertona, Rid iz Fulama, Nikolson iz Spartak Moskve…

Mišljenje urednika: Jamajka odavno nije imala ovako jak tim, posebno ne u ovakvom sastavu, na tri od pet poslednja meča sa SAD-om su postizali gol, a bili su daleko slabiji, ne vidim nijedan razlog da sada ne postignu makar gol, iako smatram da mogu i do većeg rezultata, ali predlog G1+ (gost daje gol) po kvoti 1,63 smatram veoma realnim.

1:1

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje