petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava predlozi za klađenje (ČETVRTAK)

Danas se nastavlja La liga. Na programu su tri duela, a mi smo za vas spremili najave dve utakmice.

17h Girona-Rajo Valjekano

Đirona u ovo kolo ulazi sa 13tog mesta. U 14 kola su uspeli da osvojr 16 bodova,što je sasvim solidan rezultat,ako uzmemo u obzir da je to tim koji je ove sezone ušao u najjači rang. Čini se da njima ova pauza i nije došla u baš najbolje vreme. Pre same pauze su ostvarili dve vezane pobede,koje su nadovezali na dva remija,među kojima je i onaj protiv Real Madrida. Nisu napravili baš najbolji uvod u ovaj restart sezone jer su u kupu ispali od niželigaša. Sada im predstoji da se u potpunosti okrenu ka ligi i pokušaju da ostvare cilj, a to je opstanak. Đirona je tim koji odlikuje otvoren fudbal. Protiv svakog rivala ulaze isto. Napadnu svakoga i to im donosi rezultate. Retki su mečevi na kojima oni ne postižu golove,ali isto tako su retki i mečevi na kojima ne primaju golove. Jednostavno to je cena otvorene igre koju igraju.

Rajo u nastavak sezone ulazi sa 22 skupljena boda,što ih je dovelo do 8mog mesta. Odličan rezultat za ovu ekipu. Pre samog prekida su bili u seriji od 6 vezanih mečeva bez poraza. Odigrali su takođe meč u kupu gde nisu previše toga pokazali,ali što je najbitnije uspeli su da prođu dalje nakon penala. Rajo je jedna kvalitetna ekipa, ekipa koja je spoj mladosti i iskustva. Igraju čvršći fudbal u odnosu na njihovog današnjeg rivala. Na njihovim mečevima pada mnogo manje golova. Najviše se oslanjaju na kvalitetnu odbranu, a od  napada tek treba da vidimo dosta kada se Falkau pridoda dugo očekivani Raul de Tomas koji je još uvek povređen.

Očekivani sastavi:

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; Martinez, Bueno, D Lopez, Espinosa; Villa, Herrera, Romeu, A Garcia, Valery; Castellanos

Rayo Vallecano possible starting lineup:
Dimitrievski; Balliu, Lejeune, Catena, F Garcia; Comesana, Valentin; Palazon, U Lopez, A Garcia; Falcao

Predlog: Jedan veoma težak meč za prognozu pobednika. Ono što bi mogli da vidimo jesu golovi i to na obe strane.

Tip: GG @ 1.90 – 2:2


21:30h Atl Madrid – Elče

Atletiko u ovaj nastavak sezone ulaze sa 5tog mesta sa čak 13 bodova zaostatka za liderom Barselonom,ali i sa samo 3 boda zaostatka za trećim mestom koje je u ovom trenutku mnogo bitnije. Namerno sam naveo to treće mesto,tj top 4 jer je to Atletiku jako bitno. Usled jako lošeg prvog dela sezone i ranog ispadanja iz Evrope, Atletiko je izgubio jako mnogo para i primorani su da prodaju neke od svojih zvezda sada u januaru kako bi mogli da prežive, a kako bi mogli da prekinu taj egzodus igrača potrebna im je Evropa i sledeće sezone tj neko od top 4 mesta. Oni su pred prekid sezone bili u jako lošoj formi jer su u tri kola osvojili samo 1 bod protiv Espanjola,a poraženi su od Kadiza i Majorke. Uoči ovog starta sezone slavili su u dva meča u kupu i to će biti jedino takmičenje gde imaju realne šanse za trofej. Uoči ovog kola dosta ne nedoumica oko sastava koji će Simeone imati na ovom meču. Po svim pričama u timu bi trebalo da se nađe i nekolicina igrača koji su igrali samu završnicu svetskog prvenstva,a  tu pre svega mislim na Grizmana koji je jako bitan šraf ovog tima. On će biti jedan od igrača oko kojeg će se graditi igra Atletika u ovom drugom delu sezone.

Elče je odigrao katastrofalan prvi deo sezone. Oni su nakon 14 odigranih kola osvojili samo 4 boda. Zakucani su za poslednje mesto na tabeli, imajući u vidu da im predposlednja ekipa na tabeli beži čak 7 bodova. Imaju najgoru odbranu u ligi sa 31 primljenim golom, a nije im ni napad ništa bolji. Na 14 mečeva samo 10 postignutih golova, samo je jedan tim postigao manje golova od njih. Teško je očekivati da se nešto drastično promeni u njihovoj igri, mnogo toga mi morali da promene da bi se spasili. Ne kažem da nije nemoguće,ali je jako teško ostvarivo.

Očekivani sastavi: 

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Gimenez, Savic, Hermoso; Llorente, Koke, De Paul, Witsel, Carrasco; Morata, Griezmann

Elche possible starting lineup:
Badia; Lirola, Roco, Gonzalez, Clerc; Mascarell, Guti; Josan, Collado, Milla; Boye

Prognoza: Sve osim lagane pobede Atletika bilo bi jedno veliko iznenađenje. Trebalo bi da daju nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.45 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje