subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak)

U četvrtak se nastavlja takmičenje u La ligi, a mi smo za vas spremili jedan predlog.

19h Granada-Betis

Granada je počela jako loše novu sezonu u La ligi. U prvih 6 kola imaju 5 poraza i samo 1 pobedu. U ovo kolo ulaze nakon jednog veoma nezgodnog poraza od rivala za poziciju, ekipe Las Palmasa i to na meču gde su više od pola sata imali igrača više. Ovaj poraz ih je dobrano uzdrmao i sada moraju pošto poto da se oporave jer je raspored veoma zgusnut. Trenutno se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli. Jedan od glavnih problema u igri Granade jeste odbrana. Primaju zaista mnogo golova, mahom zbog slabe defanzivne linije, a mahom i zbog svoje otvorene i napadačke igre od koje ne odustaju već nekoliko sezona. Moraće dosta toga da promene, a vremena nema mnogo, jer ako ovako nastave sledi im ekspresan povratak u drugu ligu.

Sa druge strane je ekipa Betisa kojima takođe ne cvetaju ruže ove godine. Betis se nalazi na 10tom mestu na tabeli, a u ovo kolo ulaze nakon remija na domaćem terenu protiv Kadiza. Remijem protiv Kadiza su produžili niz bez pobede u svim takmičenjima na tri meča. Ovo je idealna prilika za njih da se vrate u pobednički kolosek i krenu ka vrhu tabele koji im je i cilj. Betis ima kvalitetnu i pre svega uigranu ekipu, ekipu koja se već nekoliko sezona ne menja nešto previše, tj bude 1 do 2 promene,ali okosnica tima je uvek tu. Pitanje je trenutka kada će oni proigrati i zaigrati onako kako to znaju. Od Betisa ne treba očekvati preefikasne mečeve, nije to njihov stil. Oni su takmičarska ekipa, koja i kad dobija mečeve dobija sa 1 do 2 postignuta gola, a to bi moglo da bude slučaj i sa ovim mečom.

Očekivani sastavi:

Granada possible starting lineup:
Fernandez; Sanchez, Diaz, Miquel, Neva; Callejon, Gumbau, Villar, Puertas; Boye, Uzuni

Real Betis possible starting lineup:
Bravo; Bellerin, Bartra, Pezzella, Abner; Rodriguez, Roca; Rodri, Isco, Perez; Willian Jose

Prognoza: Uprkos lošoj formi u koju su zapali, fudbaleri Betisa su daleko kvalitetniji od domaćina i trebalo bi to da pokažu i na terenu.

Predlog: P/K 2 @ 2.00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje