subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja La liga, a mi smo za vas spremili najavu nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

14:00h Osasuna-Getafe

Osasuna je prošlu sezonu završila sa serijom od 6 mečeva bez poraza. Tada su se svi ponadali da bi ove sezone mogli da budu dosta dobri i to se i ostvarilo. Oni su počeli sezonu jako dobro. U prvih 5 kola 12 osvojenih bodova, samo 1 poraz je i više nego dobro za tim koji godinama nikako da se pomeri iz donje polovine tabele. Posebno impresionira njihova odbrana koja je u 5 mečeva primila samo 3 gola. Kvalitetan je i napad, pogotovo na domaćem terenu jer su na sva tri meča kod kuće postizali po 2 gola.Ovaj meč im je posebno bitan jer nakon reprezentativne pauze idu mečevi sa Realom i Barsom i bitno je sa što više bodova da uđu u te utakmice.

Getafe nije počeo sezonu baš najbolje. U prvih 5 kola osvojio 4 boda. Nakon jako lošeg starta i samo 1 boda u 4 kola, u prethodnom kolu su ostvarili prvu pobedu protiv Sosijedada na domaćem terenu 2-1. Sigurno da im je ta pobeda dosta značila i da sada sa mnogo više samopouzdanja idu na ovo gostovanje. Posebno zabrinjava njihova odbrana. Oni su u 5 kola primili 12 golova. Ako se na to nadoveže i činjenica da su jedan meč igrali 0-0, dakle na 4 meča 12 primljenih golova. Girona i Atl Madrid su im dali po 3 gola, dok im je Valensija dala 5 komada. Pazite ova količina golova je došla od timova koji nemaju previše efikasne napade, tj ne igraju previše ofanzivno, pa je pravo pitanje kako će proći protiv napadačkih timova. Moraće taj segment igre drastično da poprave ukoliko ne žele da se bore za opstanak.

Očekivani sastavi:

Osasuna possible starting lineup:
Herrera; Vidal, U.Garcia, D.Garcia, Cruz; Torro, Brasanac; Avila, R.Garcia, Gomez; Budimir

Getafe possible starting lineup:
Soria; Suarez, Duarte, Mitrovic, Alvarez, Angileri; Alena, Algobia, Maksimovic; Unal, Mayoral

Prognoza: Osasuna bi na ovom meču mogla da postigne nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 2.10 – 0:2


16:15h Viljareal-Sevilja

Viljareal je jako dobro počeo ovu novu sezonu. Oni su u prvih 5 kola osvojili 10 bodova i tako dospeli u gornji deo tabele. Takođe su jako dobro počeli i u Evropi gde su nakon pobede protiv Leha, slavili i u Izraelu. Ovako dobar start Viljareala posebno dobija na težini kada se zna da ne igraju na svom stadionu,nego na neutralnom terenu i kada se pogleda da su imali relativno težak raspored na početku. Posebno je impresionirao njihov napad. Golove su postizali na gotovo svakom meču, čak i po nekoliko. Unai Emeri je napravio jedan jako dobar tim, koji igra napadački fudbal i zaista ih je lepo gledati. Odbrana je malo slabija, dopuštaju dosta golova i to je segment igre koji moraju da poprave.

Nakon očajnog starta sezone Sevilja je konačno počela da pruža nešto bolje partije. U prošlom kolu su uspeli da pobede na gostovanju protiv Espanjola sa 3-2. Odigrali su jako dobro, posebno u napadačkom delu koji je bio jako loš u uvodnim kolima. Proradio je napad i to sigurno da mnogo raduje sve u Sevilji, pogotovo imajući u vidu da ove sezone neće moći da osvajaju bodove na osnovu jake odbrane, jer je nemaju. Imaju trenutno jednu od najslabijih odbrana u ligi. Godinama nisu imali ovako slabu odbranu,ali prodati su stubovi poslednje linije i to je bilo očekivano. Primaju golove na skoro svim mečevima i to po nekoliko, upravo zbog toga će napad morati da bude prilčno ubedljiv kako bi uspeli da osvajaju bodove.

Očekivani sastavi:

Villarreal possible starting lineup:
Rulli; Femenia, Albiol, Torres, Pedraza; Parejo, Lo Celso, Capoue; Jackson, G Moreno, Pino

Sevilla possible starting lineup:
Bono; Carmona, Gudelj, Nianzou, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; En-Nesyri, Dolberg, Mir

Prognoza: Ovo bi mogao biti efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 2.45 – 1:1


18:30h Betis-Girona

Tamo gde su stali prethodne sezone, nastavili su ove. Betis je nastavio u istom ritmu ove sezone. U prvih 5 kola ostvarili su 4 pobede i jedan poraz od Real Madrida što je dovoljno za 12 bodova. Takođe su jako dobro počeli i u Evropi sa dve pobede protiv HJk-a i Ludogoreca i tako napravili veliki korak ka nokaut fazi. Velika pobeda Betisa jeste da su sačuvali gotovo ceo tim iz prethodne sezone, pa Pelegrini nije imao mnogo šta da uigrava, jednostavno dobitnu kombinaciju ne treba menjati. Nećemo ove sezone od Betisa videti mnogo efikasnih mečeva. Betis igra čvrst, takmičarski fudbal, postižu 1-2 gola po meču, a ostatak odradi jaka odbrana koja prima jako malo golova. Oni su u dosadašnjem delu sezone primili samo 3 gola, od toga 2 protiv Real Madrida, dakle na ostala 4 meča primili su samo 1 gol i to na gostovanju. Na domaćem terenu su posebno ubedljivi i to je nešto što ih prati iz prošle sezone.

Povratnik u La ligu, ekipa Girone je počela novu sezonu sasvim solidno. U prvih 5 kola 2 pobede 1 remi i 2 poraza su bili dovoljni za 7 osvojenih bodova i visoko 8mo mesto na tabeli. Za tim koji želi pre svega da izbori opstanak na kraju sezone je ovo jako dobar start. Đirona je slična Betisu po stilu igre. Nisu oni tim koji igra na previše efikasne mečeve. Oni su tim koji igra tvrde utakmice na zaista malo golova. U prvih 5 kola na njihovim mečevima je palo ukupno 11 golova, što je jedva 2 po meču. Odbrana im je primila gol na gotovo svakom meču i to može da bude problem, pogotovo kada gostuju jačim rivalima. Ruku na srce, ovakav start sezone jeste delom i zbog slabijeg rasporeda, njima tek sad dolaze teški mečevi i tu će se videti zapravo koliko su kvalitetni.

Očekivani sastavi:

Real Betis possible starting lineup:
Silva; Ruibal, Felipe, Pezzella, Moreno; Rodriguez, Carvalho; Henrique, Canales, Rodri; Iglesias

Girona possible starting lineup:
Martin; Espinosa, Juanpe, Bueno; Martinez, Garcia, Romeu, Gutierrez; Reinier, Castellanos, Riquelme

Prognoza: Betis je ovde favorit i mogli bi postići nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.88 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje