ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Nastavlja se La liga sa nekoliko veoma zanimljivih utakmica.

14h Elče – Valensija

Duel za opstanak

Elče se nalazi na poslednjem mestu na tabeli. Imaju vrlo male šanse za opstanak, tačnije minimalne,ali to ih ne obeshrabruje. Oni igraju hrabro svaki meč. Istina, ne donosi im to nešto mnogo u poslednje vreme imajući u vidu da su u seriji od 4 vezana poraza,ali jednostavno drugačije ne može. U poslednje vreme ulaze u mečeve izuzetno ofanzivno, napadaju rivale, otvaraju se maksimalno, naravno, to za posledicu ima i dosta prostora za napad protivnika pa dosta golova i primaju. S obzirom da je današnji rival direktan rival za opstanak, tek tu će napasti, pa šta bude.

Valensija se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli,ali sa samo 3 boda manje od sigurne zone. Nisu u nekoj formi. U poslednja 4 kola samo 1 osvojen bod je zaista malo od tima koji želi da opstane u ligi. Jedina dobra stvar po njih jeste to da su i rivali dosta loši, pa ne uspevaju da se odlepe i tako njih zakucaju za dno. Bilo bi to pravo čudo da Valensija, nekada i šampion lige i tim koji je stalno bio u vrhu La ligi, ode u niži rang,ali tako je. Valensija iz godine u godinu tone sve niže i niže,a čini se da su ove sezone dotakli dno, od ovoga teško da može gore. Moraće dosta da se poprave sledeće sezone,ali ajde samo da ove sezone opstanu. Očekujem i od njih danas da krenu svim silama ka golu rivala.

Očekivani sastavi:

Elche possible starting lineup:
Werner; Lirola, Mascarell, Bigas, Clerc; Guti, Nwankwo; Morente, Collado, Milla; Boye

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Foulquier, Diakhaby, Ozkacar, Lato; Musah, Guillamon, Almeida, Gaya; Lino, Cavani

Prognoza: Očekujem ofanzivnu igru sa obe strane terena, a to bi moglo da donese dosta golova.

Tip: 2-4 @ 1.58


21h Sevilja-Viljareal

Sevilja u ovo kolo ulazi nakon velike pobede protiv Mančestera u Ligi Evrope. Tom pobedom su došli do polufinala i na dobrom su putu da još jednom osvoje ovo takmičenje, za koje su postali elsperti. Zapravo to takmičenje postaje jako bitno za njih, jer je to jedina prilika da izbore mesto u Evropi, pogotovo u Ligi Šampiona, jer kroz domaće prvenstvo to već nikako nije moguće. U domaćem šampionatu se nalaze na sredini tabele, daleko od ijednog mesta koje vodi u Evropu i vrlo je moguće da će se u potpunosti okrenuti ka Ligi Evrope. Sevilja je tim koji u poslednje vreme igra izuzetno ofanzivne mečeve. Napadaju rivale, a to često otvara prostor za protivničke napade. Upravo zbog toga na njihovim mečevima bude dosta golova.

Viljareal sa znatno većim ambicijama ulazi u ovaj meč. Oni se nalaze na 6tom mestu, imaju samo bod manje i utakmicu manje od Betisa koji je sinoć izgubio. Dakle, pobedom na ovom meču idu na 5tu poziciju i nastavljaju poteru za top 4. Trenutno su od 4tog mesta udaljeni 7 bodova, u slučaju pobede ićiće na 4 boda manjka i to je vrlo dostižna razlike. Viljareal je tim koji igra slično kao Sevilja. Igraju napadački, ne štede se, a to vrlo često donosi efikasne duele. Pogotovo je to slučaj kada igraju mečeve sa rivalima sa vrha tabele.

Očekivani sastavi:

Sevilla possible starting lineup:
Bono; Montiel, Bade, Nianzou, Telles; Gueye, Gudelj; Ocampos, Suso, Lamela; En-Nesyri

Villarreal possible starting lineup:
Reina; Foyth, Mandi, P Torres, Pedraza; Lo Celso, Parejo, Capoue; Chukwueze, Morales, Pino

Prognoza: Mogao bi ovo da bude meč na kojem ćemo videti golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje