nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

12:30h Empoli-Inter

Empoli se trenutno nalazi na 12tom mestu sa utakmicom manje,ali i 6 bodova više od Verone koja je u zoni ispadanja. Na dobrom su putu da izbore opstanak,ali nije nemoguće tj ne sme se isključiti da usled loših rezultata zapadnu u problem. To kažem prvenstveno jer u poslednje vreme i ne igraju baš najbolje. U ovaj meč ulaze nakon poraza od Kremonezea, bio je to njihov drugi vezan poraz i ukoliko i ovde izgube niz će se nastaviti. Empoli ima lepe uspomene protiv Intera kada su ih u prvom meču u Milanu savladali sa 1-0.

Sa druge strane je Inter. Tim koji je napravio veliki uspeh ulaskom u polufinale Lige Šampiona,ali to moraju brzo da zaborave i vrate se na Seriju A, gde stoje jako loše. U poslednjih 7 kola imaju samo 2 pobede. U prethodnom kolu poraz od Monce. Sve to ih je srušilo na tabeli, a dodatni problem pravi i vraćanje bodova Napoliju. Zbog svega toga oni se trenutno nalaze na 6tom mestu sa 5 bodova manje od Rome koja drži do 4to mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Zbog svega toga moraju na ovom meču da idu na pobedu. Očekujem da Inzagi izvede ofanzivan tim i da napadne od prvog minuta, jer prava na kiks više nemaju.

Očekivani sastavi: 

Empoli possible starting lineup:
Perisan; Ebuehi, Ismajli, Luperto, Parisi; Bandinelli, Marin, Fazzini; Baldanzi; Piccoli, Caputo

Inter Milan possible starting lineup:
Onana; D’Ambrosio, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco; Correa, Lukaku

Prognoza: Očekujem ofanzivan Inter,ali i Inter koji nema previše pouzdanu odbranu, tako da je ovo možda najbolja opcija za igru.

Tip: X2 i 2-5 @ 1.50


15h Udineze-Kremoneze

Udineze u ovo kolo ulazi nakon poraza na gostovanju od Rome. Bio je to treći vezani meč na kojem su oni doživeli neuspeh. To donekle i nije čudno imajući u vidu da se trenutno nalaze na sredini tabele i da ne mogu niti gore niti dole. Čini se da su oni dobro toga svesni i da su se opustili. Igraju mečeve bez rezultatskog značaja i to donosi dosta otvorene i efikasne utakmice. Polako se spremaju za narednu sezonu.

Kod Kremonezea je situacija sasvim drugačija. Oni itekako imaju za šta da se bore i to se i vidi. Pretposlednji su na tabeli, imaju 8 bodova manje od tima koji je van opasne zone,ali ne prestaju da se bore. U poslednja dva kola dve pobede, zaista su podigli svoj nivo igre. Pogotovo se popravio napad koji da je golove na gotovo svakom meču. Nije to ni čudno imajući u vidu da igraju izuzetno napadački, jednostavno nemaju šta da čekaju, moraju napasti rivale, pa šta bude. Hrabra igra je i jedini način da nešto urade do kraja sezone.

Očekivani sastavi:

Udinese possible starting lineup:
Silvestri; Becao, Bijol, Perez; Ehizibue, Samardzic, Walace, Lovric, Udogie; Pereyra, Success

Cremonese possible starting lineup:
Carnesecchi; Ferrari, Bianchetti, Lochoshvili; Sernicola, Meite, Castagnetti, Valeri; Buonaiuto; Dessers, Tsadjout

Prognoza: Očekujem otvoren meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.83

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje