ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

14h Kadiz-Valensija

Jedan jako bitan meč, kako za jedne tako i za druge, borba za opstanak.

Čini se da je Kadiz u najgorem mogućem trenutku upao u lošu formu. U poslednjih 8 kola samo 1 pobeda. U poslednja tri kola samo 1 osvojen bod. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Osasune. Sve je to rezultiralo padom na tabeli, pa se sada nalaze na 17tom mestu sa samo 1 bodom više od opasne zone, dakle jako teška situacija. Kadiz igra dosta otvoren fudbal, njihova odbrana igra baš jako loše, što zbog te otvorene igre, što zbog generalno slabog kvaliteta odbrane. Jako mnogo golova primaju. Što se tiče napada, on se popravio početkom ove godine,ali u poslednje vreme je opet počeo da štuca i to se odrazilo i na rezultate. Ovo im je jako bitan meč i prosto moraju da ga odigraju ofanzivno od prvog do poslednjeg minuta.

Valensija ovaj meč dočekuje u dosta boljem raspoloženju. Oni u ovo kolo ulaze nakon dve vezane pobede. Te dve pobede su ih izbavile iz opasne zone pa se sada nalaze na 16tom mestu. Ipak, ništa nije gotovo, jer su od te iste zone ispadanja udaljeni svega 2 boda, tako da samo jedan kiks je dovoljan da im napravi problem i vrati ih bukvalno na sam početak. Valensija mora da nastavi da igra napadački, kao u prethodna dva kola, tu nema šta. Verujem da će tako i učiniti. Krenuće Barahini momci jako od samog starta meča, pa šta im to donese, od čuvanja rezultata i čekanja nemaju ništa, jer im ni nerešen rezultat ne znači previše, ukoliko ostali rivali slave našli bi se opet u problemu.

Očekivani sastavi:

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Carcelen, Hernandez, Mbaye, Espino; Bongonda, Fede, Alcaraz, Sobrino; Guardiola, Ramos

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Foulquier, Paulista, Diakhaby, Gaya; Almeida, Musah, Gonzalez; Lino, Cavani, Duro

Prognoza: Očekujem jedan pravi napadački meč na kojem bi mogli da vidimo dosta golova.

Tip: 2-5 golova @ 1.50


16:15h Viljareal-Selta

Viljareal ovo kolo dočekuje nakon pobede protiv Espanjola pre neki dan i to sa ubedljivih 4-2. Tom pobedom su pretekli Betis i popeli se na 5to mesto sa 5 bodova zaostatka za Sosijedadom koji se nalazi na tom 4tom mestu koje svi jure.S obzirom da je Sosijedad slavio u ovom kolu i da sada ima 8 bodova prednosti to samo dodatno podiže pritisak na Viljareal da slave kako bi nastavili poteru. Oni kod kuće igraju jako dobro, imaju 5ti najbolji rezultat na domaćem terenu u ligi. Igraju otvoren, napadački fudbal. Takav stil igre im donosi dosta postignutih golova,ali nažalost dozvoljava i rivalima da se upisuju u strelce, kao eto na prethodnom meču gde im je Espanjol dao čak 2 gola. Na svu sreću su se izvukli. Da je bila kvalitetnija ekipa sa druge strane ne bi baš tako lako došli do tri boda sa takvom odbranom.

Sa druge strane imamo Seltu. Selta je takođe slavila u prethodnom kolu i to protiv slabašnog Elčea sa 1-0. Odigrali su dobar meč, napadali tokom cele utakmice, stvarali šanse,ali lopta nije htela u gol. Tek na kraju meča je konačno ušla i to je bilo dovoljno za tri boda. Sada se nalaze na 13tom mestu sa čak 8 bodova više od zone ispadanja i mogu mirno da privedu prvenstvo kraju. Selta je tim koji takođe voli da igra napadački. Zanimljivo je da čak ove sezone bolje igraju na gostovanjima nego kući. Imaju jako dobre ofanzivne igrače i retko kad ne postignu golove, pogotovo protiv timova koji vole otvorenu igru, a današnji rival je baš takav.

Očekivani sastavi:

Villarreal possible starting lineup:
Reina; Foyth, Mandi, P Torres, A Moreno; Parejo, Capoue; Chukwueze, Lo Celso, Pino; Jackson

Celta Vigo possible starting lineup:
Villar; Mallo, Aidoo, Tapia, Galan; Perez, Veiga, Rodriguez, De la Torre; Larsen, Aspas

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan duel. Viljareal mora do pobede, mora da napadne, da se otvori, a to opet otvara prostor za veoma opasnu Seltu da im naudi.

Tip: 3+ @ 1.83

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje