petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Za nedelju smo vam spremili najavu najzanimljivijih mečeva La lige.

16:15h Espanjol-Selta

Espanjol ovo kolo dočekuje na 12 tom mestu sa 36 osvojenih bodova. Oni su u prethodnom kolu pretrpeli poraz od Sosijedada minimalnim rezultatom i to golom pred sam kraj meča. Tim porazom su prekinuli seriju od 3 vezana meča na kojima nisu doživeli poraz. Espanjol igra jako dobru sezonu. Cilj,a to je opstanak u ligi, su davno ostvarili. Trenutno su bliži borbi za top 10 s obzirom da im Osasuna koja je na 10tom mestu beži samo 1 bod, nego što su blizu borbe za opstanak. Dakle, sezonu mogu mirno da privedu kraju,makar što se tiče bojazni od ispadanja. Sigurno da su apetiti porasli i da žele da završe u top 10, a za to im nesumnjivo treba i pobeda na ovom meču. Espanjol je tim koji igra otvoren fudbal ove sezone. Vole da se nadigravaju sa protivnikom i da igraju na gol više. Na ovom meču će im napad biti značajno oslabljen neigranjem najboljeg strelca tima Raula de Tomasa.

Selta u ovo kolo ulazi sa pozicije broj 11 sa istim brojem bodova kao i Espanjol. Oni se takođe bore za mesto u top 10. S obzirom da su prethodne sezone završili na 8mom mestu moraju još da zapnu kako bi izjednačili prošlogodišnji rekord. Selta je ekipa koja igra u sličnom stilu kao i Espanjol. Oni takođe vole da se nadigravaju sa protivnicima. U utakmice ulaze spuštenog garda kao i Espanjol i zato im mečevi neretko obiluju sa golovima. Utakmice na strani su im problem ove sezone. Poslednji gol na gostovanjima su postigli 22. januara ove godine i to u remiju sa Seviljom. Od tada su odigrali 3 meča na strani. Dakle bez gola su na strani punih 270 minuta. Ovo je prava prilika da prekinu taj post. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Real Madrida 2-1 na domaćem terenu. Istina da su poraženi,ali su odigrali zaista sjajan meč i u većem delu utakmice su bili bolji rival. Sigurno da im je to podiglo moral i sigurno da će pokušati da dođu do pobede na ovoj utakmici.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan jako zanimljiv duel. Duel dva tima koja igraju sličnim stilom igre bi mogao da nam donese efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: 3+ @ 2.20   1-0


21h Levante-Barselona

Levante u ovo kolo ulazi sa pozicije broj 19. Oni su uspeli da se popnu jednu poziciju,ali to je još uvek suviše malo.Trenutno zaostaju 6 bodova za timovima koji se nalaze van opasne zone. Dakle treba im dosta bodova kako bi uspeli da izbore opstanak. Ne ide im na ruku raspored, jer se osim Barselone u ovom kolu u narednim sastaju sa Sosijedadom, Seviljom i Realom. Dakle, veoma teška misija je pred njima. U ovo kolo ulaze u dosta dobrom raspoloženju jer su u prošlom kolu ostvarili jako bitnu pobedu protiv Viljareala. Generalno Levante dosta dobro igra protiv timova sa vrha tabele. Pobedili su u 2022. godini Viljareal i Atl Madrid što nije mali učinak. Mnogo bolje igraju od početka 2022. godine,ali pravo je pitanje da li će to biti dovoljno da ostanu u ligi. Suviše su loše odigrali prvi deo sezone. Najslabiji deo tima im je odbrana, primaju dosta golova, istina, malo su popravili taj segment,ali još ima mesta za popravku. Napad i nije toliko loš, postižu oni golove,ali odbrana to sve pokvari. Na ovom meču za Levante neće igrati nekoliko igrača. Van tima su: Shkodran Mustafi, Martin Caceres, Roberto Soldado, Dani Gomez, Oscar Duarte, Jorge de Frutos i Carlos Clerc. Dakle van tima  je 7 igrača.

Barselona se nalazi u sjajnoj formi. U ligi su vezali 7 pobeda. Pobedom u prošlom kolu nad Seviljom došli su do drugog mesta na tabeli. Zaista sjajno igraju. Napad im deluje perfektno. U poslednjih 5 utakmica su postigli 15 golova. U poslednja dva kola su pobedili prvog i drugog na tabeli (Real 4-0 i Sevilju 1-0), ako se tome pridoda i pobeda protiv Atl Madrida pre par nedelja, slavili su protiv svih ekipa iz vrha. Ćavi je zaista napravio sjajan tim koji izgleda jako moćno na terenu. U toku prošle nedelje su igrali meč lige Evrope i remizirali u Frankfurtu. Tokom ove nedelje ih očekuje revanš i vrlo je moguće da Ćavi malo promeša karte i odmori neke igrače. Ipak, oni sada toliko dobro deluju na teren, da ko god bude istrčao na stadion Levantea biće velika opasnost po njihov gol. Za Barselonu na ovom meču neće igrati: Memphis Depay, Ansu Fati, Sergino Dest , Sergi Roberto kao i Pike koji je doživeo povredu protiv Frankfurta i iz predostrožnosti će odmoriti ovaj meč.

Prognoza: Barselona je favorit na ovom meču u kakvom god sastavu da izađe,ali je nekako mnogo bolja opcija igrati na golove. Prošli meč ovih timova je završen rezultatom 3-3. Levante nema šta da brani, braniti se protiv Barselone ravno je samouništenju. Očekujem otvoren meč sa dosta golova.

Tip: 4+ @ 2.15   2-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje