subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

Za nedelju smo spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Sasuolo-Atalanta

Sasuolo se trenutno nalazi na 10tom mestu ušuškan u sredini. Ne mogu niti gore niti dole. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Lacija na gostovanu u Rimu 2-1. Sasuolo je ekipa koja igra najefikasniji fudbal u Seriji A.Posebno dobro igraju na domaćem terenu gde imaju seriju od dva vezana trijumfa. Ukoliko ostvare i treći,biće to svojevrstan rekord za ovaj klub.  Oni su miks sjajnog napada i dosta loše odbrane. Napad im predvodi sjajni trio Samaka-Raspadori-Berardi. Miks tri sjajna mlada Italijanska reprezentativca koji verovatno igraju poslednju sezonu zajedno. Veliki broj klubova se raspituje za ovu trojicu igrača i sigurno će napustiti Sasuolo, možda čak i sva trojica. Igraju zaista sjajno, njih trojica su postigla više od pola golova Sasuola. Ipak, džabe taj dobar napad kad imaju jako lošu odbranu. Odbrana im je od početka 2022. godine dozvolila čak 21 golova i dozvolili su čak 179 šuteva u svoj gol. Po tome su jedni od najgorih u ligi. Jednostavno šta god da napad uradi, odbrana to pokvari, otuda i tako efikasni mečevi.

Atalanta se nalazi u jako lošoj formi. Svega tri pobede u poslednjih 13 utakmica u ligi su doveli do toga da Atalanta padne na 7mo mesto i sada ugrozi bilo kakav plasman u Evropu. Pre samo par meseci bili su gotovo sigurni na mestu koje vodi u Ligu Šampiona,ali je serija loših rezultata dovela do toga da padnu na tabeli. Ovaj pad u igri se poklopio i sa povredom njihovog glavnog napadača Duvana Zapate. Upravo je napad najviše i pao. Njihov prosek je bio 2.2 gola po meču, a u prethodnom periodu su pali na jedva 1 gol po meču. Odbrana je takođe dosta slabija,ali dobro, to nikad i nije bio njihov zaštitni znak. Zapata se vratio u meču sa Lajpcigom i odmah je Atalanta drugačije izgledala. Odmah su igrali mnogo agresivnije, napadačkije. Istina odigrali su 1-1,ali bio je to jedan sjajan meč na kojem su mogli mnogo više golova postići. Ukoliko odigraju na tom ritmu i nastavak sezone biće dosta pobeda i vratiće se oni na tabeli. Na ovom meču će biti bez kapitena Toloia i Djimšitija.

Prognoza: Duel dva tima koja vole da igraju napadački bi trebalo da nam donese efikasan meč.

Tip: GG3+ @ 1.68 1-2


18h Roma-Salernitana

Roma u ovo kolo ulazi nakon dosta turbulentne nedelje. Prvo su u prošlom kolu pobedili Sampdoriju, da bi zatim tokom nedelje u ligi Evrope doživeli šokantan poraz od Bodo-a. Upravo im je taj poraz prekinuo seriju od 9 mečeva bez poraza. Žalili su se dosta na suđenje, prvenstveno Murinjo, ali i na neki način najavili osvetu u Rimu. Navijači kao da su sve to razumeli i spremili su ogromnu podršku za ekipu. Na ovom današnjem meču sa Salernitanom se očekuje preko 64 hiljade navijača, što je najveća poseta još od oproštaja Totija i De Rosija. Sigurno da će ta podrška podići moral,ali i motivisati igrače pred veoma važne duele koji im predstoje. Neverujem da će Murinjo nešto mnogo rotirati sastav,jer su Romi bodovi u ligi jako bitni. Oni su trenutno na 5tom mestu,ali sa samo 2 boda više od Lacija i 3 od Atalante. Dakle, jedan kiks i mogu da padnu na tabeli. Upravo zbog toga nemaju prava za odmor i bilo kakve kalkulacije već moraju ići na pobedu. Sigurno da će i broj navijača na stadionu na neki način biti obaveza za Romu da pobedi i na taj način im se oduži.

Salernitana se već polako sprema za Seriju B. Oni se nalaze na poslednjem mestu sa 9 bodova,ali i tri utakmice manje od timova van zone ispadanja. Matematički oni imaju šansi za opstanak,ali njihova igra ne pokazuje to. Salernitana deluje jako loše na terenu, pogotovo u odbrani. Imaju najgoru odbranu u ligi po broju primljenih golova. Napad i nije toliko loš,popravio se u poslednje vreme,ali ne dovoljno da popravi sve greške odbrane. U ovo kolo ulaze nakon dva vezana poraza na kojima nisu postigli niti jedan gol. Nije mnogo pomogao ni dolazak specijaliste za opstanak Davida Nikole. Podigao je Nikola malo ekipu, počeli su da osvajaju bodove remijima,ali to je jako malo i nedovoljno za opstanak. Kažem,matematički imaju još šansi,ali bi morali drastično da poprave svoju igru kako bi to ostvarili. Dodatni problem na ovom meču prave i izostanci. Na ovom meču neće u timu biti Mamadou Coulibaly, Lys Mousset ,bivši igrači Rome Diego Perotti, Federico Fazio i Federico Bonazzoli. 

Prognoza: Roma je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave. Ukoliko žele sledeće sezone da igraju u Evropi ovakve mečeve moraju dobijati.

Tip: 1 i 2+ @ 1.58  2-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje