ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu su dva interesantna duela.

19:30h Majorka-Viljareal

Majorka u ovo kolo ulazi nakon remija u prvoj rundi i to na gostovanju protiv Las Palmasa. Gubila je Majorka na tom meču, promašili su i penal,ali su na kraju uspeli da dođu makar do jednog boda. Sada, u ovo kolo ulaze sa još većim motivom,kako bi zabeležili prvu pobedu u sezoni i to na domaćem terenu. Majorka je dosta dobro odigrala prethodne godine. Oni važe za jedan jako čvrst tim, tim koji malo golova daje,ali isto tako malo i prima. Odradili su jako dobar prelazni rok, doveli su nekolicinu sjajnih igrača i upravo zbog toga i imaju znatno veće ambicije nego što su imali prethodne sezone. Trebalo bi da vidimo mnogo više golova od njih u odnosu na prethodnu godinu.

Viljareal u ovo kolo ulazi nakon poraza na domaćem terenu i to od Betisa. Viljareal je u ovu novu sezonu ušao bez nekoliko veoma bitnih igrača,koji su otišli, dovedena su pojačanja tj zamene,ali pitanje da li će uspeti da nadomeste sve što su ti igrači donosili. Videlo se to već u prvom kolu i tom porazu od Betisa. Ipak, ono što se nije promenilo jeste stil igre kojim igra Viljareal, a to je otvoren fudbal,što pogoduje za igranje tiketa na njih. Jednostavno oni su tim koji forsira brzi napadački fudbal, totalno suprotno od njihovog rivala na ovom meču i to je dodatni razlog zašto će ovo biti zanimljiv meč.

Očekivani sastavi:

Mallorca possible starting lineup:
Rajkovic; Maffeo, Valjent, Copete, Costa; D Rodriguez, Morlanes, Darder; Ndiaye, Muriqi, Larin

Villarreal possible starting lineup:
Jorgensen; Foyth, Mandi, Cuenca, Pedraza; Capoue, Parejo, Terrats; G Moreno, Sorloth, Baena

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan zanimljiv meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: 2-5 golova @ 1.53


21:30h Valensija-Las Palmas

Valensija ovo kolo dočekuje u jako dobrom raspoloženju. Oni su u prvom kolu ostvarili sjajan rezultat na gostovanju Sevilji gde su odneli sva tri boda. Malo ko je očekivao da će uspeti tako nešto. Naime, nakon očajne prethodne sezone gde su opstanak izborili gotovo u poslednjem kolu u toku prelaznog roka nisu mnogo toga uradili. Uspeli su svega dva pojačanja da dovedu, a mnogo više igrača je otišlo. Zbog takve situacije trener tima Baraha je odlučio da se ove sezone osloni na mlade igrača. Upravo mu se ta kocka i isplatila na prvom meču jer su ti mladi igrači i doneli pobedu. Nema sumnje da će tim mladim igračima ova pobeda dodatno podići motiv i da će na ovom meču igrati još žustrije i borbenije, a to bi moglo da donese i nove bodove.

Novi prvoligaš, ekipa Las Palmasa krenula je u novoj sezoni sa remijem i to na domaćem terenu protiv Majorke. Čekali su navijači Las Palmasa povratak u La ligu 5 godina i dočekali. Sada je svima u klubu cilj opstanak i zbog toga remi u prvom kolu i ne može da se okarakteriše kao neuspeh. Svaki bod je bitan ukoliko je cilj opstanak. Las Palmas je dosta promenio tim, doveli su čak 8 igrača u toku prelaznog roka i sigurno da to sve nije ni uigrano. Pravu snagu ovog tima bi mogli da vidimo tek kad prođe određeni period i uigraju se ti novi igrači. Upravo ta neuigranost može da bude njihova najslabija karika na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Correia, Paulista, Ozkacar, Gaya; Foulquier, Diakhaby, Pepelu, Guerra; Almeida, Duro

Las Palmas possible starting lineup:
Valles; Lemos, Coco, A Suarez, Singraven; Viera, Munoz, K Rodriguez, Loiodice, Ramirez; Cardona

Prognoza: Neuigranost gostiju i velika motivacija domaćina bi mogla da donese nove bodove timu Rubena Barahe.

Predlog: poluvreme/kraj tj P/K 1 @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje