subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja takmičenje u La ligi sa dva meča. Mi smo za vas spremili najavu jednog od tih mečeva.

21:30h Celta-Real Madrid

Selta je u prva dva kola osvojila svega 1 bod. Nakon uvodnog poraza i to na domaćem terenu od Osasune, usledilo je gostovanje Real Sosijedadu. Nisu ni na tom meču krenuli baš najbolje, poveo je Sosijedad, držao sve u svojim rukama,ali ne do kraja. U poslednjih 20tak minuta Selta je krenula da igra onako kako zna, a to je napadački i to im je donelo izjednačenje i prvi bod u sezoni. Selta je tim koji voli da igra protiv velikih timova u ligi, pogotovo na domaćem terenu. Prepun stadion i atraktivan rival ih dodatno motivišu pa često pruže i znatno više od svojih realnih mogućnosti. Upravo tako nešto očekujem i na ovom meču. Očekujem da uđu otvoreno,napadački protiv Reala pa šta im to donese. U svakom slučaju mnogo je bolje i tako nego da uđu izrazito defanzivno.

Real je jako dobro počeo novu sezonu. Dva meča i dve pobede i to je dovoljno za prvo mesto na tabeli i što je još bitnije 2 boda više od Barselone. Iako se susreću sa brojnim povredama, sa prvom sezonom bez Benzeme, to se uopšte ne primećuje.Sjajno ukombinovan tim Reala spoj mladosti i iskustva izgleda jako dobro. Pojačanje u liku Belingema se ispostavilo kao pun pogodak, jer on dominira od prvog kola. Uz Vinisijusa je sjajan tandem i sigurno zalog za narednih 10tak godina jer se radi o mladim fudbalerima. Odbrana je deo tima gde se mogu naći neke zamerke,ali to je i razumljivo zbog brojnih povreda i izostanaka sa kojima se suočavaju. Dok im je ovakav napad, može i odbrana malo da podbaci.

Očekivani sastavi:

Celta Vigo possible starting lineup:
Villar; Mingueza, Starfelt, Nunez, Sanchez; De la Torre, Beltran, Sotelo, Bamba; Larsen, Aspas

Real Madrid possible starting lineup:
Kepa; Carvajal, Rudiger, Alaba, Garcia; Valverde, Tchouameni, Camavinga; Bellingham; Rodrygo, Vinicius

Prognoza: Real jeste ovde veliki favorit,ali Selta je jako nepredvidiva u ovakvim mečevima, pa predlažemo nešto oprezniju igru.

Tip: X2 i 2-5 @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje