nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

Danas se nastavlja La liga sa jednom veoma interesantnom utakmicom.

21h Rajo Valjekano-Alaves

Rajo je krenuo u sezonu sjajno. U prva dva kola su ostvarili isto toliko pobeda i to na gostovanjima,ali je onda usledio prvi meč kod kuće i potop. Izgubili su sa ubedljivih 7-0 od Atl Madrida. Očigledno da je taj poraz dosta uticao na njih, jer su i u sledećem kolu doživeli poraz od Betisa i to minimalnim rezultatom. Ajde, ruku na srce, ta dva rivala i nisu njihovi takmaci, daleko su iznad njih, pa su porazi negde i očekivani, ne bi trebalo mnogo da ih uzdrmaju. Pravi rivali im tek sada dolaze, a među njima je svakako i današnji. Rajo je ekipa koja je prethodne sezone završila na poziciji broj 11 i to je negde cilj i ove godine, sve preko toga tj gornji deo tabele bi bio bonus,ali i ovo bi bilo dovoljno. Imaju kvalitetan tim, makar za većinu timova iz drugog dela tabele i trebalo bi to da pokažu i na ovom meču. Posebno treba očekivati napredak od napada, jer su bez postignutog gola 180 minuta.

Njihov današni rival, ekipa Alavesa, povratnik u La ligu, dobro je počela novu sezonu. U prva 4 kola dve pobede i dva poraza što je dovoljno za sredinu tabele. Sasvim pristojan početak za tim koji prvenstveno ima za cilj opstanak u ligi. Alaves u ovo kolo ulazi, takođe, nakon poraza i to minimalnim rezultatom od Valensije. Alaves je tokom prelaznog roka doveo dosta kvalitetnih igrača i donekle i nije čudno što imaju padove u formi tj nakon sjajnog meča i pobede usledi poraz. Oni su tim koji voli da napada rivala, vole da se otvore pa neretko može da se dogodi i meč sa dosta golova, kao protiv Sevilje gde su slavili sa 4-3. Očekujem da i na ovom meču krenu u napad, potrebni su im bodovi jer je ovo rival po njihovoj meri.

Očekivani sastavi:

Rayo Vallecano possible starting lineup:
Dimitrievski; Balliu, Aridane, Lejeune, Espino; De Frutos, Perez, Valentin, A Garcia; Camello, Nteka

Alaves possible starting lineup:
Sivera; Gorosabel, Marin, Sedlar, Duarte; Guevara, Blanco; Sola, Guridi, Rioja; Kike Garcia

Prognoza: Veoma težak meč za prognozu, jer se sastaju rivali sličnog kvaliteta. Domaćin je blaži favorit,ali ono na šta ćemo se mi bazirati jesu golovi. Ne bi trebalo da ih bude previše, očekujem negde 2 eventualno 3, mada mnogo bliže su 2 gola.

Predlog: 2-5 @ 1.50 maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje