utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak se nastavlja takmičenje u La ligi sa dva duela. Mi smo za vas izabrali jedan od tih mečeva.

19:30h Getafe-Alaves

Getafe je novu sezonu počeo dosta dobro. Odigrali su jedan jako dobar meč i uspeli da izvuku remi protiv Barselone. Ipak, u drugom kolu su sve to upropastili ubedljivim porazom od Đirone. Sada, u ovom kolu, moraju da krenu na pobedu kako bi se popeli na tabeli. Prethodne sezone su do poslednjeg kola strepeli za opstanak i to je nešto što sigurno ne žele i ove godine. Upravo zbog toga je jako bitno da dobiju ovaj meč. Napad je nešto što posebno zabrinjava jer nisu postigli gol na 180 minuta igre. Ipak, mali izgovor treba tražiti i u prelaznom roku koji im je bio veoma buran. U Getafeu je bilo prometno kao na autobuskoj stanici. Imali su veliki broj odlazaka, a i dolazaka, čak 7. Sigurno da treba vremena da se sve to uigra,ali opet, ne smeju previše da odugovlače. Očekujem da na ovom meču krenu žestoko u napad od prvog minuta kako bi došli do jako bitnih bodova.

Povratnik u La ligu nije otvorio sezonu baš najbolje. Oni su u prvom kolu poraženi od Kadiza minimalnim rezultatom, što je izazvalo veliko razočarenje, jer to je jedan od rivala koje oni moraju dobiti ukoliko žele opstanak. U drugom kolu su igrali na domaćem terenu protiv Sevilje i odigrali totalno drugačije. Odigrali su jednu sjajnu utakmicu gde su pobedili jedan veliki tim i to sa 4-3. Sjajno izdanje, izdanje koje su svi u klubu isčekivali. Napadačka igra od prvog do poslednjeg minuta i čak 4 postignuta gola. Istina, primili su 3,ali sve dokle god budu osvajali bodove to niko neće previše gledati. Nema sumnje da će i na ovom meču krenuti agresivno, jer zašto bi se dobitna kombinacija menjala. Očekujem napadačku igru pa šta bude.

Očekivani sastavi:

Getafe possible starting lineup:
Soria; Suarez, Mitrovic, Duarte, Alvarez; Dakonam; Portu, Alena, Maksimovic, Mata; Latasa

Alaves possible starting lineup:
Sivera; Gorosabel, Sedlar, Abqar, Duarte; Benavidez; Rioja, Guridi, Guevara, Alkain; Kike

Prognoza: Očekuje nas jedan otvoren meč koji bi mogao da donese golove i to na obe strane. Ne sad nešto previše,ali bi moglo da ih bude.

Tip: 2+@ 1.70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje