utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak je na programu jedan duel La lige i mi smo za vas spremili najavu istog.

21h Selta-Kadiz

Selta je počela jako loše ovu sezonu. Nakon 14 odigranih kola nalaze se na 18tom mestu na tabeli sa svega 8 osvojenih bodova. Godinama unazad oni su bili na sredini tabele, sigurno ušuškani,tako da je ovo nešto novo kako za tim, tako i za navijače. Doveli su iskusnog trenera, Rafu Beniteza i svi se uzdaju u njega da će uspeti nešto da izvuče od ekipe. U poslednja tri kola su osvojili svega 2 boda,ali se mora reći da su igrali sa jakim ekipama. Odigrali su sjajan meč sa Bilbaom koji su izgubili 4-3, a zatim remizirali bez golova sa Seviljom i Valensijom. Dakle, dosta dobri rivali i sasvim solidan rezultat za njih. Ovo može da ukaže na pomak u igri Selte. Ovo je meč koji može da bude sjajna šansa da konačno upišu pobedu i krenu ka begu iz opasne zone, zone kojoj sigurno po kvalitetu ekipe ne pripadaju.

Kadiz u ovo kolo ulazi sa 16tog mesta i sa 11 osvojenih bodova, dakle nešto bolja situacija nego u Selti. Moram reći da je Kadiz od tih 11 osvojenih bodova više od polovine osvojio na startu sezone, jedina dva trijumfa došla su na početku sezone. U nastavku su igrali znatno gore,  pa tako u ovaj meč ulaze sa serijom od 10 mečeva bez pobede. Glavni problem kod Kadiza jeste njihov jako loš napad. Oni su postigli samo 11 golova i to na 14 mečeva, dakle manje od 1 gola po meču. Odbrana je prosečna, nisu ni najgori, nisu ni najbolji, dakle kada bi se gledalo od 1 do 20, oni su negde 12-13ta odbrana lige. Ipak, sa takvim napad, ova odbrana ne može mnogo toga. Kadiz je tim koji igra bolje na domaćem terenu nego na strani. Takođe u ovo kolo ulaze sa kadrovskim problemima jer će im nedostajati nekoliko igrača. Van tima su: Gonzalo Escalante, Romingue Kouame, Luis Hernandez,Fede San Emeterio i Josep Aido.

Očekivani sastavi:

Celta Vigo possible starting lineup:
Guaita; Vazquez, Starfelt, U Nunez, Sanchez; Mingueza, Beltran, De la Torre, Bamba; Aspas, Larsen

Cadiz possible starting lineup:
Gil; Carcelen, Fali, Mbaye, J Hernandez; Alejo, A Fernandez, Alcaraz, Machis; Gomez, Roger

Prognoza: Jedan dosta tvrd i neizvestan meč bi mogli da vidimo. Ne bi trebalo da bude previše golova, a na ovom meču je domaćin blaži favorit.

Predlozi: 1X i 2-5 golova @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje