utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, prelozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak je na programu jedan meč Serije A.

20:45h Torino-Atalanta

Torino u ovo kolo ulazi nakon poraza od Bolonje. Taj poraz je prekinuo niz od tri meča bez poraza koji su imali. Torino je ekipa koja igra dosta tvrde mečeve ove sezone, tačnije počeli su dosta neefikasno,ali kako vreme odmiče tako oni postaju sve otvoreniji, tj pre svega napadački ubojitiji. Od ukupno 10 golova koliko su postigli u poslednja 4 meča su dali 4 gola, što je svakako napredak,ne prevelik,ali jeste. Ono što takođe raduje jeste igra Jurićeve ekipe. Torino je počeo da stvara dosta prilika, dosta šuteve, dosta napada, kao što sam gore napisao popravlja se i efikasnost i polako,ali sigurno Torino se i penje na tabeli. Igraju mnogo bolje na domaćem terenu nego na strani. Kod kuće imaju samo 1 poraz i to od lidera Intera. Posebno će biti zanimljivo kako će Zapata odigrati ovaj meč,jer je on u Torino došao baš iz Atalante posle mnogo sezona provedenih u Bergamu.

Njima u goste dolazi ekipa Atalante. Atalanta je u prethodnom kolu, takođe, doživela poraz i to od Napolija. Tim porazom su produžili seriju na tri meča bez pobede. Ukoliko i ovde ne pobede, otiće ta serija na 4 meča i Atalanta će pasti na sredinu tabele što je dosta loše. Atalanta ove sezone mnogo bolje igra na strani, domaći teren im prestavlja mnogo veći problem, što je čudno, jer su ranije bili baš prava domaćinska ekipa. Atalanta je napadački tim. Oni vole da napadaju i pritiskaju rivala tokom celog meča. Idu sa velikim brojem igrača u napad i zato i ne čudi što imaju dosta efikasan napad. Nije toliko efikasan kao ranije,ali je sasvim dobar. Nema sumnje da će i ovde tako igrati, moraće da pritisnu od samog starta kako bi došli do pozitivnog ishoda.

Očekivani sastavi:

Torino possible starting lineup:
Milinkovic-Savic; Tameze, Buongiorno, Rodriguez; Bellanova, Linetty, Ilic, Lazaro; Vlasic; Sanabria, Zapata

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Scalvini, Djimsiti, Kolasinac; Hateboer, De Roon, Ederson, Ruggeri; Koopmeiners; Lookman, Scamacca

Prognoza: Jedan dosta neizvestan meč nas očekuje,ali i meč na kojem bi mogli da vidimo golove i to na obe strane. Očekujem ofanzivnu igru od samog starta, što bi moglo da donese i golove u prvom poluvremenu.

Predlog: GG i 1+ pp @ 2.34

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje