ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

Danas se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko zanimljivih mečeva.

19:30h Atl Madrid-Majorka

Atletiko u ovo kolo ulazi nakon poraza od Barselone. Tim porazom su prekinuli niz od 13 mečeva bez poraza. Interesantno ta serija dobrih rezultata je i krenula od poraza protiv Barselone i eto sada se završila protiv Barselone. Ipak, bilo kako bilo taj poraz ih nije toliko zaboleo. Oni su ostali na trećem mestu sa čak 12 bodova prednosti u odnosu na rivale koji su van top 4, tj timova koji mogu da im ugroze mesto u kvalifikacijama za Ligu Šampiona. To je ono što Atletiko najviše zanima. Do kraja je ostalo 8 kola i na jako su dobrom putu da ostvare taj cilj. Atletiko je tim koji igra zaista dobro, u jako su dobroj formi u 2023 godini, vidite i sami koliko dugu seriju bez poraza su imali. Napad im je proradio, deluje znatno bolje nego u prvom delu i to je glavna promena. Istina i na ovom meču će biti bez Depaja,ali tu su ostali igrači koji mogu i moraju da ga zamene. Još jedna zanimljivost, Atl Madrid će danas igrati u retro dresovima povodom 120 godina od osnivanja kluba, dakle biće jedan lep jubile i sigurno, motiv više da se ostvari pobeda.

Njima danas gostuje ekipa Majorke. Majorka u ovo kolo dolazi u dosta dobrom raspoloženju. Oni na ovo gostovanje dolaze sa dve vezane pobede, prvi put ove sezone su to uspeli da postignu i to im je donelo skok na tabeli, pa se sada nalaze na 10tom mestu. Mesto koje vodi u Evropu udaljeno je 6 bodova, tako da teoretski imaju šansi za Evropu,ali moraju mnogo više da zapnu. Pre svega moraju da zapnu u napadu, Majorka je tim koji igra jako tvrde mečeve. Malo golova primaju,ali ih još manje postižu. Svega par timova u ligi je neefikasnije od njih, što je jako loše, jer su oni tim u top 10. Moraju popraviti pre svega realizaciju prilika, Oni imaju dobar napad, stvaraju šanse, ali ih ne iskorišćavaju.

Očekivani sastavi:

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Witsel, Gimenez, Mario Hermoso; Molina, Marcos Llorente, Koke, De Paul, Carrasco; Morata, Griezmann

Mallorca possible starting lineup:
Rajkovic; Sanchez, Valjent, Copete, Hadzikadunic, Pablo Maffeo; Manu Morlanes, Baba, Lee Kang-in; Muriqi, Ndiaye

Prognoza: Atletiko je favorit u ovom meču, a ne bi trebalo da bude mnogo golova.

Tip: 1x i 2-5 @ 1.50


22h Celta-Elče

Selta ovo kolo ne dočekuje u nekom najboljem raspoloženju. U nizu su od 4 meča bez pobede. Nakon dva remija, usledila su dva vezana poraza. Sada su na 6 bodova od zone ispadanja i još uvek nisu izborili opstanak. Upravo zbog toga moraju da krenu mnogo bolje, pogotovo na ovom meču gde im gostuje indisponirani protivnik. Selta je tim koji igra mnogo bolje na domaćem terenu, nego na gostovanjima. Vole da igraju ofanzivno, napadački. U poslednja dva kola nisu postigli niti jedan gol i to je nešto što predstavlja dodatni motiv na ovom meču kako bi se prekinuo taj loš niz. Očekujem da pritisnu od samog starta meča i da dođu do ubedljive pobede koja bi im podigla moral pred ovaj pakleni deo sezone.

Elče u ovo kolo ulazi nakon još jednog poraza. Sada su poraženi na domaćem terenu od Valensije, rivala za ostanak. Sada, iako matematički još nisu ispali, u realnosti jesu. Bodovno bi mogli da stignu do opstanka,ali ne ovakvom igrom. Čini se da su se predali. Porazi se ređaju jedan za drugim i čini se da je sve gotovo, da je Elče prvi tim koji će naredne sezone da se takmiči u drugoj ligi. Ne ide im ništa. Napad je jedan od najeefikasnijih u ligi, odbrana je jedna od najgorih u ligi, dakle,zaista je sve loše. Svega 13 osvojenih bodova na 30 utakmica je zaista malo. Nema šta,moraće i u drugoj ligi drastično jače ukoliko žele da se vrate u La ligu. Ovakav rezultat je slab i za drugu ligu.

Očekivani sastavi:

Celta Vigo possible starting lineup:
Villar; Vazquez, Tapia, Nunez, Galan; Solari, Veiga, Beltran, De la Torre; Aspas, Seferovic

Elche possible starting lineup:
Badia; Morente, Mascarell, Gonzola, Blanco, Clerc; Guti, Nwankwo, Fidel; Milla, Boye

Prognoza: Selta je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.50

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje