subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Sreda)

U sredu se nastavlja takmičenje u La ligi, a na programu je nekoliko zanimljivih duela.

19h Barselona-Almerija

Barselona ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Dugo se nije dogodilo da Barselona ima seriju od tri meča na kojima nisu ostvarili pobedu. Nakon poraza od Antverpena i Đirone usledio je i remi protiv Valensije i Barselona je pala na 4to mesto. Trenutno je Barselona na 9 bodova zaostatka za liderom Đironom i 7 iza Real Madrida.

Dakle, sve crvene lampice su uključene i Barselona više nema prava na grešku. Pritisak na Ćavija je sve veći i veći i u poslednja dva meča u 2023. godini moraju da dođu do dve pobede kako bi na miran način dočekali novu godinu. U ovakvim mečevima, veliki timovi obično jako dobro reaguju i to bi mogli očekivati od Barselone i danas. Trebalo bi da krenu od starta u napad, da napad pokaže sav svoj potencijal, jer je protivnik itekako pogodan za to.

Njima u goste dolazi ekipa Almerije. Almerija u ovo kolo ulazi nakon remija sa Majorkom. Almerija je poslednja na tabeli, užasno su krenuli u novu sezonu. Jedini su tim koji još uvek nema pobedu u ligi. Imaju svega 5 remija i sve ostalo su porazi. Glavni krivac za tako nešto je odbrana. Imaju drugu najgoru odbranu u ligi koja je primila 39 golova, doduše možda nakon ovog kola postane i najgora, jer je Granada na 40 primljenih golova, dakle sa dva gola u mreži mogu i njih da “ prestignu “. Napad im takođe ne funkcioniše najbolje, jako teško postižu golove. Sve u svemu, veoma loša situacija i ukoliko žele da opstanu u ligi moraće da poprave sve segmente svoje igre.

Očekivani sastavi:

Barcelona possible starting lineup:
Pena; Cancelo, Araujo, Kounde, Balde; Gundogan, Romeu, Pedri; Raphinha, Felix, Lewandowski

Almeria possible starting lineup:
Maximiano; Montes, Gonzalez, Chumi; Pozo, Lopy, Baba, Akieme; Arribas, Embarba, Baptistao

Prognoza: Barselona je veliki favorit na ovom meču i trebalo bi da vidimo jednu rutinsku pobedu, uprkos činjenici da Barselona najveće probleme ima sa timovima sa dna tabele. Moraju i tu tradiciju da prekinu.

Predlog: 1-3 pp i 3+ kraj @ 1.60✅️


21:30h Viljareal-Selta

Viljareal u ovo kolo ulazi nakon jednog teškog poraza. Nakon promene trenera i povratka Marselinja na klupu, Viljareal se malo podigao. Vezali su 5 mečeva bez poraza i počeli da se penju na tabeli. Ipak, u poslednja dva kola im  se dogodio ogroman sunovrat. Prvo su poraženi sa 3-0 od Sosijedada i zatim ih je Real Madrid dobio sa 4-1. Dakle, dva ubedljiva poraza koja su ih na neki način vratila u realnost. Sada je veoma bitno da Marselinjo podigne svoju ekipu i da u poslednja dva kola Viljareal izvuče maksimum od ove veoma loše polusezone. Veliki pad tima koji je prethodne sezone bio na vrhu tabele. Ipak, loša transfer politika je dovela do ove situacije.

Njima u goste dolazi tim koji je u sličnoj situaciji. Selta ne blista kao ni Viljareal,ali u ovo kolo ulaze u boljem raspoloženju. U prethodnom kolu je Selta slavila protiv Granade i sada će pokušati da veže dva trijumfa po prvi put od početka sezone. Muku muči Selta sa svojom igrom. Nikako ni Benitez da pronađe rešenje, istina, mnogo bolje igraju tj iz kola u kolo izgledaju sve bolje,ali ima tu još mnogo mesta za napredak. Napad je deo tima koji Selta mora najviše da popravi i deo tima na kojem Benitez i najviše radi. Gledajući meč prethodnog kola, čini se da ima napretka jer su pritiskali ceo meč, stvarali šanse i konačno dali i gol. Nema sumnje da će tako nastaviti i na ovom gostovanju.

Očekivani sastavi:

Villarreal possible starting lineup:
Jorgensen; Altmira, Mandi, Cuenca, Pedraza; Akhomach, Terrats, Parejo, Trigueros; Sorloth, Morales

Celta Vigo possible starting lineup:
Guaita; Vazquez, Nunez, C. Dominguez, Ristic; Mingueza, Tapia, Dotor, Bamba; Douvikas, Larsen

Prognoza: Mogli bi da vidimo meč na kojem će oba tima dati makar po jedan gol.

Predlog: GG @ 1.73

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje