subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela La lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

16:15h Atletiko Madrid-Girona

Atletiko Madrid nikako da uspostavi niz dobrih rezultata. Taman kad odigraju dobro, usledi jedan jako loš rezultat. Tako je i ove nedelje. Nakon sjajne pobede u ligi na gostovanju protiv Sevilje usledio je težak poraz protiv Klub Briža u Ligi Šampiona. Taj poraz ih je gurnuo na poslednje mesto u grupi, pa će sada dosta teško do naredne faze. Da se vratimo na ligu. Odigrali su zaista sjajno protiv Sevilje i na najbolji mogući način odreagovali nakon poraza od Reala. Ovom pobedom su se popeli na 5to mesto sa 6 bodova manje od lidera Barselone. Moram reći da je Atletiko Madrid ove sezone mnogo bolji na gostovanjima nego na svom terenu. Od 13  osvojenih bodova, čak 10 je osvojeno na strani. Dakle, domaći teren će morati drastično da poprave. Atletiko muku muči sa napadačima tj sa njihovom efikasnošću ove sezone.Kunja i Joao Feliks nikako da prorade, Morata je u meču sa Seviljom konačno dao gol, a Grizman je limitiran na 30 minuta po meču i to je kratko vreme, a najbolji je na terenu, e sad, po nekim najavama postignut je dogovor sa Barselonom i Grizman će moći da igra cele utakmice što je veliko pojačanje za tim.Ipak i pored svih tih muka Atletiko je efikasan, mahom zbog svojih jako dobrih veznih igrača.

Đirona se trenutno nalazi na 13tom mestu sa 7 osvojenih bodova. U seriji su od dva vezana poraza. Ipak, generalno gledano oni su trenutno ostavili najbolji utisak od svih novih timova u ligi. Uprkos porazima u poslednja dva kola, a pogotovo ovog poslednjeg svi za Đironu imaju samo reči hvale i to pre svega zbog stila igre. Đirona neguje ofanzivan, napadački fudbal. Napadaju rivale od samog starta meča i to donosi dosta postignugih golova. Nažalost takva otvorena igra ima i svoj danak, pa i primaju dosta golova. Procentualno gledano trenutno su Đironinin mečevi najefikasniji. Nema sumnje da će i na ovom meču nastaviti u istom ritmu kao i protiv Sosijedada u prethodnom kolu.

Očekivani sastavi:

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Reinildo, Gimenez, Savic, Molina; Lemar, Koke, Witsel, Correa; Felix, Morata

Girona possible starting lineup:
Juan Carlos; Gutierrez, Juanpe, Bernardo, Bueno, Arnau; Romeu, Garica, Riquelme; Castellanos, Stuani

Prognoza: Još jedan potencijalno efikasan meč je pred nama. Meč na kojem bi domaćin mogao da postigne nekoliko golova.

Predlog za klađenje : Domaćin 2+ @ 1.70 – 2:1


21h Getafe-Real Madrid

Nakon jako lošeg starta sezone Getafe se malo podigao. Pobede protiv Osasune i Sosijedada su im donele preko potrebne bodove, za mir u klubu,ali i za podizanje samopouzdanja koje je bilo poprilično narušeno tim zaista očajnim startom sezone. Oni su do tih pobeda tj u prva 4 kola osvojili svega 1 bod, a još gore je to što su primili čak 11 golova. Trenutno imaju 7 bodova i nalaze se u donjem delu tabele,ali i to je bolje nego samo dno. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Valjenaka 3-2. Ono što je konstantno kod Getafea od početka sezone jeste odbrana. Getafe ima jako lošu odbranu. U 7 odigrani kola primili su 15 golova. Samo je Elče primio više i to je nešto što mora da ih zabrine, pogotovo što tek predstoje mečevi sa gol mašinama poput Barselone. Napad i nije toliko loš, postižu oni golove,ali jednostavno odbrana je dosta loše. Protiv Reala imaju dosta dobar skor imajući u vidu da su samo 1 meč izgubili od poslednja 3.

Real je u prethodnom kolu kiksnuo prvi put od početka sezone. Na domaćem terenu su odigrali samo 1-1 sa Osasunom i time dozvolili Barseloni da se izjednači sa njima na tabeli. Odmah je ekipa odgovorila pobedom u Ligi Šampiona protiv Šahtjora.Na tom meču sa Osasunom došla je još jednom do izražaja klimava odbrana na koju smo baš i upozoravali u najavi tog meča. Dosta nesigurno deluje Anćelotijeva odbrana i zaista retko kad ne primaju gol. Napad je dobar, efikasan,ali eto, dogodi se nekad da i napad ima loš dan i to sa klimavom odbranom odmah rezultuje kiksom. Imali su oni priliku da pobede, bilo je tu i promašenih penala, poništenih golova,ali konačan ishod je jedino što se pamti. Moraće Real na ovom meču da pobedi, pobeda na ovom meču je jako bitna jer ih u sledećem kolu očekuje derbi sezone sa Barselonom u koji moraju ući sa nova tri boda. Nema sumnje da će Real silovito krenuti na ovom meču od samog starta kako bi što pre rešili pitanje pobednika i mirno priveli meč kraju.

Očekivani sastavi:

Getafe possible starting lineup:
Soria; Suarez, Dakonam, Duarte, Alvarez, Iglesias; Alena, Milla, Algobia; Unal, Mayoral

Real Madrid possible starting lineup:
Lunin; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius

Prognoza: Real je favorit na ovom meču i mogao bi postići nekoliko golova.

Predlog za klađenje : gost 2+ @ 1.60 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje