petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Sasuolo-Inter

Sasuolo u ovom kolu dočekuje jednog od svoji omiljenih velikana Serije A. U poslednjih 18 duela ovih timova, Sasuolo je uspeo da pobedi na čak 8 mečeva, što je sjajan rezultat imajući u vidu o kakvom se timu radi. U ovaj meč Sasuolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu pregazili Salernitanu sa 5-0. Ovom pobedom su došli do 8mog mesta. Sasuolo ove sezone igra dosta drugačije u odnosu na prethodne. Oduvek smo navikli od njih na efikasne mečeve gde oni dosta daju,ali i neretko mnogo više golova primaju. Ove sezone to nije slučaj. Sasuolo je dosta podigao nivo igre u defanzivi. Naime samo Barselona ima više mečeva na kojima nije primila golove od Sasuola među svim timovima u ligama 5-tice, što je zaista sjajno. Uz takvu dobru odbranu, raduje i činjenica da je napad proradio. Istina, još uvek su bez Berardija,ali to im nije smetalo da postignu 5 komada. Videćemo kako će odigrati u narednim kolima kada imaju znatno jače i kvalitetnije rivale.

U prvih 8 kola Inter je doživeo čak 4 poraza i to je jedan od njihovih najgorih početaka sezone ikada. Trenutno se nalaze na 9tom mestu sa čak 8 bodova zaostatka za trenutnim liderom Napolijem. Porazi od Udinezea, Milana i u poslednjem kolu od Rome dodatno su povećali i ovako veliki pritisak na Simone Inzagija. Sve je više priče o tome da će on dobiti otkaz. Pobedom nad Barselonom u Ligi Šampiona, čini se, da je samo kupio sebi vreme,ali već bi prvi naredni kiks doveo do smene trenera, tu nema šta. Interom najveći problem jeste odbrana. Primaju jako mnogo golova i to je činjenica. Istina, nisu primili gol od Barselone,ali svi ste videli šta se sve događalo, tako da je bilo pravde i tu bi primili golove,ali to sad nije bitno. Inzagi nikako da poradi na odbrani, iz kola u kolo se ista priča ponavlja i ništa se ne preduzima povodom toga. Dodatni problem je i što je napad izgubio na efikasnost, malo se pogoršala forma napada i nema ko da ispravi greške odbrane. Cela filozofija igre koju je Inzagi osmislio za Inter pala je u vodu i ovaj trenutno epilog je nekako i najrealniji i očekivani ishod. Videćemo kako će se snaći na meču sa Sasuolom, timom koji voli da igrao ofanzivno.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez, Thorstvedt; Lauriente, Pinamonti, Kyriakopoulos

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Asllani, Calhanoglu, Dimarco; Martinez, Dzeko

Prognoza: Teško je prognozirati pobednika na ovom meču,mnogo bolje i  sigurnije je odigrati na golove kojih bi moglo da bude.

Predlog za klađenje : 3+ @ 1.58 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje