nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

16:15h Elče-Rajo Valjekano

Agonija Ečlea se nastavlja. Serija poraza je nastavljena i na gostovanju Selti. Izgubili su minimalnim rezultatom i to golom pred sam kraj meča,ali realno, Selta je bila daleko bolji rival i pravo je čudo što je samo 1-0 bilo na kraju. Trenutno su na 18 bodova od sigurne zone i samo neko pravo ogromno čudo može da ih spase. Iako matematičke šanse postoje, da se ne lažemo nema ništa od toga. Ovako loša forma, loša igra teško da im može doneti nešto, a pogotovo ne opstanak u ligi. Ne zna se koji deo tima je gori, da li je gori napad,ili odbrana. Imaju jedan od najlošijih napada u ligi tj najneefikasniji, odbrana je među onim koja prima najviše golova, jednostavno sezona za zaborav i vreme je da se spremaju za drugu ligu, jer sa ovakvom igrom ni tamo neće proći baš najbolje.

Rajo u ovo kolo ulazi sa velikim samopouzdanjem. Oni su u prethodnom kolu na domaćem terenu slavili protiv Barselone sa 2-0. Ta pobeda im je donela skok na tabeli, pa se sada nalaze na 9tom mestu sa 6 bodova manje od Betisa koji je 6ti i koji drži poslednje mesto koje vodi u Evropu. Dakle, teoretske,ali i matematičke šanse itekako imaju, pogotovo jer Betis u ovom kolu igra sa Barselonom. Dakle, pobedom na ovom meču i kiksom Betisa idu na samo -3 boda. Igra Rajo dobro ove sezone. Veoma su tvrda ekipa, teško daju golove,ali isto tako im je teško i dati. Osetila je to i Barselona u prethodnom kolu. Jedna prava takmičarska ekipa i upravo zbog toga ima nade za njih da dođu do top 6 na kraju.

Očekivani sastavi:

Elche possible starting lineup:
Badia; Lirola, Mascarell, Magallan, Clerc; Gumbau, Nwankwo, Fidel, Morente; Milla, Boye

Rayo Vallecano possible starting lineup:
Dimitrievski; Balliu, Lejeune, Catena, F Garcia; Palazon, Lopez, Comesana, A Garcia; Camello, Trejo

Prognoza: Ne treba očekivati mnogo golova na ovom meču.

Tip: 2-4 @ 1.60


18:30h Real Madrid-Almerija

Real ovo kolo dočekuje nakon jednog pravog debakla koji su doživeli na gostovanju protiv Đirone. Izašao je Real na taj meč sa kombinovanim sastavom, upravo zbog onako kako smo i napisali, zbog zgusnutog rasporeda,ali sigurno da nisu očekivali da će izgubiti ovako ubedljivo. Četiri primljena gola su zaista mnogo za tim kao što je Real. Sigurno da zbog toga treba očekivati reakciju tima na ovom meču. Jeste da će verovatno i danas neki igrači biti odmoreni,ali ne bi smeli opet da dozvole ovakav poraz. Trebalo bi očekivati ofanzivan Real od samog starta meča i to bi moglo da nam donese dosta golova na ovom meču.

Almerija sa druge strane ima mnogo više motiva na ovom meču. Njihovi motivi su pre svega vezani za opstanak. Nalaze se na samo 2 boda od zone ispadanja i samo jedan loš rezultat ih može baciti u problem. Ovo kolo dočekuju nakon pobede protiv Getafea sa 2-1 i to na gostovanju. Bila je to jedna jako bitna pobeda za njih pogotovo jer je ostvarena protiv rivala za poziciju,ali nema vremena za predah. Sigurno da će pokušati da iskoriste ne toliku zainteresovanost Reala za ligu u ovom trenutku i da osvoje neki bod. Verujem da će i oni napasti od prvog minuta,ali to može da bude i mač sa dve oštrice, pogotovo zbog svega gore napisanog za Madriđane.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Vazquez, Militao, Rudiger, Camavinga; Valverde, Tchouameni, Ceballos; Asensio, Rodrygo, Vinicius

Almeria possible starting lineup:
Martinez; Chumi, Ely, Babic, Centelles; Melero, De la Hoz, Robertone; Baptistao, Suarez, Embarba

Prognoza: Mogao bi ovo da bude jedan efikasan meč.

Tip: Domaćin 3+ @ 1.58

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje