subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu veoma zanimljivi mečevi La lige.

14h Real Sosijedad-Đirona

Sosijedad igra jako dobro ove sezone. Trenutno se nalaze na 4tom mestu sa čak 7 bodova prednosti u odnosu na Viljareal koji je 5ti i na veoma su dobrom putu da obezbede Ligu Šampiona posle skoro 10 godina. U dobroj su formi. U poslednja 4 kola, od maksimalnih 12 bodova uzeli su 10, a tu spada i pobeda protiv Real Madrida. Kod kuće igraju jako dobro, na 15 mečeva imaju 36 od maksimalnih 45 bodova koliko su mogli osvojiti. Sve u svemu jedna jako dobra ekipa i jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone. Jako malo im je potrebno da osiguraju i matematički top 4, jer je do kraja ostalo još 5 kola. Nema sumnje da će izaći i na ovom meču napadački jer kako sam naveo, domaći teren im je zaista jaka strana.

Ipak, napadačka igra na ovom meču može da bude i mač sa dve oštrice jer je rival Đirona. Đirona je takođe jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone. Ušli su u ligu sa ambicijama da opstanu, a dogurali su do toga da su 5 kola pre kraja na 7mom mestu i sa 5 bodova manje od Betisa koji drži mesto koje vodi u Evropu. Dakle, nije nemoguće da se sledeće sezone nađu u Evropi što bi bio ogroman uspeh,ali moram reći i zaslužen. Igraju zaista fantastično, možda i jedan od najlepših fudbala u ligi. Đirona je tim koji igra napadački ma ko bio sa druge strane terena. Zaista se ne predaju pred jačim rivalima, baš naprotiv, uđu u te mečeve hrabro, napadnu i često budu nagrađeni sa bodovima. Naravno da takav stil igre trpi u vidu primanja golova, pa su zbog toga mečevi Đirone ove sezone među najefikasnijima.

Očekivani sastavi:

Real Sociedad possible starting lineup:
Remiro; Gorosabel, Pacheco, Le Normand, Munoz; Merino, Zubimendi, D Silva; Kubo, Sorloth, Oyarzabal

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; Martinez, Bueno, Espinosa, Gutierrez; Martin, Romeu, Reinier; Tsygankov, Castellanos, Riquelme

Prognoza: Mogli bi da vidimo golove na obe strane terena, ali ne nešto previše golova.

Tip:Girona 1+ @ 1.73


16:15h Osasuna-Almerija

Osasuna u ovo kolo ulazi sa serijom od 3 vezana poraza, dva u ligi i poslednji, najbolniji, koji su doživeli od Reala u finalu Kupa Kralja. Propustili su šansu za trofej i sigurno da im je to teško palo. U ligi se nalaze na sredini tabele i tu su generalno sigurni. Nemogu da ispadnu,a neće moći ni u Evropu. Uprkos tom porazu u finalu kupa, oni mogu itekako da budu zadovoljni ovom sezonom. Veliki je ovo napredak u odnosu na prethodne godine. Prethodnih par sezona su se borili za opstanak, a evo ih sad na sredini ušuškani. Mnogo lepšu igru pružaju, igraju mnogo atraktivnije, napadačkije, efikasnije. Dakle, sve u svemu veoma uspešna sezona za njih.

Koliko je za Osasunu završena sezona tim porazom u kupu, toliko to nije slučaj sa ekipom Almerije. Almerija se bori za opstanak, za goli život. Oni se trenutno nalaze na 14tom mestu,ali sa samo 2 boda više od zone ispadanja, dakle, samo jedan loš rezultat i mogu da se nađu u velikom problemu. Upravo zbot toga nemaju vremena za opuštanje i moraju napasti i na ovom meču i to od samog starta meča. To im i nije strano, jer su oni tim koji voli tako da igra. U drugoj ligi su bili najefikasniji, a nisu odustali od takvog napadačkog stila ni u La ligi. Igraju i ove sezone takvim stilom i to im je, pa koliko donelo, toliko i odnelo. Istina daju golove,ali ih isto tako i primaju.

Očekivani sastavi:

Osasuna possible starting lineup:
Fernandez; Moncayola, Aridane, D Garcia, Cruz; Torro, Gomez; Pena, Oroz, Ezzalzouli; Budimir

Almeria possible starting lineup:
Martinez; Pozo, Ely, Babic, Centelles; Robertone, De la Hoz, Melero; Baptistao, Suarez, Embarba

Prognoza: Mogli bi da vidimo golove na obe strane, to je nekako najbolja opcija u ovom veoma neizvesnom meču.

Prognoza: 2-4 golova @ 1.55


21h Real Madrid-Getafe

Real je osvojio kup, jedan cilj je ostvaren tj uzet je trofej. Ligu nemogu da osvoje, to će morati da prepuste Barseloni,ali onaj veliki, možda i najveći trofej je itekako na dohvatu ruke. Pre samo par dana su odigrali prvi polufinalni meč sa Sitijem i završen je 1-1. U sredu ih očekuje revanš, dakle kroz samo par dana i sigurno da će sve da bude podređeno tom meču. Nema sumnje da će Anćeloti na ovom meču da odmori svoje najbitnije igrače, jer im je ovaj meč apsolutno nebitan. Mnogo je bitnije pobediti u Engleskoj.

Upravo u toj nezainteresovanosti Reala za ovaj meč vidi se šansa za Getafe. Getafeu itekako trebaju bodovi. Oni se trenutno nalaze na 18tom mestu tj mestu koje vodi u niži rang,ali sa istim brojem bodova kao i Valensija koja je iznad njih. Dakle, bodovima na ovom meču mogli bi da izađu iz te opasne zone. U ovo kolo ulaze punog samopouzdanja jer su slavili u prethodnom protiv Selte. Sigurno da će Getafe napasti na ovom meču, svesni su oni te nezainteresovanosti Reala za meč i gledaće da to maksimalno iskoriste i dođu do jako bitnih bodova u borbi za goli život. Borbi koja ih očekuje do samog kraja tj do poslednjeg kola.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Lunin; Vazquez, Vallejo, Nacho, Odriozola; Arribas, Tchouameni, Ceballos; Asensio, Mariano, Hazard

Getafe possible starting lineup:
Soria; Angileri, Dakonam, Mitrovic, Alvarez; Iglesias, Maksimovic, Algobia; Alena, Mayoral, Mata

Prognoza: Getafe bi mogao makar do postignutog gola.

Tip: gost 1+ @ 1.75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje