utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

Nastavljamo sa predlozima za Seriju A.

15h Salernitana-Atalanta

Salernitana u ovo kolo ulazi nakon poraza od Empolija,ali i uprkos tom porazu nisu pali na tabeli. Ostali su na +8 u odnosu na opasnu zonu, pa se može reći da su osigurali opstanak, tj ostalo je jako malo do kraja i teško je za očekivati da oni ispadnu,ima  mnogo lošijih timova od njih. Vratila se ona igra Salernitane koja ih je krasila pri kraju prethodne i početkom ove sezone. Igraju opet otvoreno, napadački, na gol više, ma ko bio sa druge strane terena i to je ono što ih najviše krasi. Taj neustrašivi fudbal je njihova odlika, a pogotovo je naglašen kada igraju na svom terenu. Nažalost pri takvoj igri trpi i odbrana, pa su mečevi na kojima ne prime gol zaista retki ove sezone,ali ne mare, dokle god osvajaju bodove.

Sa druge strane imamo Atalantu. Oni u ovo kolo ulaze takođe nakon poraza i to od Juventusa. Tim porazom su ostali na mesto broj 6, sa 5 bodova manje od mesta broj 4 koje vodi u Ligu Šampiona,ali i sa istim brojem bodova sa Romom koja je 7ma,  a prvih 6 timova ide u Evropu. Dakle, u veoma su teškoj poziciji da upšte i izbore Evropu sledeće sezone. Pobeda im je preko potrebna na ovom meču i zbog toga moraju krenuti da igraju onako kako to oni najbolje znaju, a to je napadački. Generalno, Atalanta voli da igra protiv timova koji ulaze u meč sa spuštenim gardom, tj napadački na gol više, jer su i oni sami takvi.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Ochoa; Daniliuc, Lovato, Pirola; Mazzocchi, Coulibaly, Vilhena, Bradaric; Maggiore, Botheim; Dia

Atalanta BC possible starting lineup:
Sportiello; Toloi, Djimsiti, Scalvini; Zappacosta, De Roon, Koopmeiners, Soapy; Pasalic; Muriel, Zapata

Prognoza: Duel dva tima koja vole da igraju spuštenog garda. U takvom meču bi trebalo da vidimo dosta golova i to na obe strane terena.

Tip: 3+ @ 1.73


18h Specija-Milan

Porazom u prethodnom kolu protiv Kremonezea, ekipa Specije je upala u zonu ispadanja. U poslednjih 8 kola imaju samo 4 osvojena boda, što je i dovelo do tog pada. Sada se nalaze na 3 boda zaostatka za Veronom koja je izašla iz opasne zone, a u velikom su riziku da padnu i još jednu poziciju jer je Kremoneze u sjajnom nizu rezultata. Dakle u trojci Specija, Verona i Kremoneze, Specija je u daleko najgoroj formi. Moraju da se poprave, moraju da krenu da osvajaju bodove, više im ne igra ni remi, njima trebaju pobede. Moraju napasti od samog starta ovog meča, jeste da to neće biti nimalo lako, jer je rival Milan,ali Specija je tim koji dobro igra protiv jakih rivala, a ima i nešto kod Milana što im ide na ruku.

Milanu ovaj meč dolazi u vremenu između dva duela Lige Šampiona. Pre samo par dana su izgubili meč polufinala od Intera, a kroz par dana ih očekuje i revanš. Sigurno da su oni u glavama apsolutno u tom revanšu i pokušaju da dostignu prednost Intera i uđu u finale. To je upravo ona šansa koju Specija može da vidi na ovom meču. Istina, trebaju i Milanu bodovi, jer se bore za top 4, trenutno su na 2 boda zaostatka za Interom koji je na tom 4tom meču,ali znate i sami kako je teško fokusirati se na ovakav meč kad imate tako bitan meč kroz par dana.

Očekivani sastavi:

Spezia possible starting lineup:
Dragowski; Amian, Ampadu, Nikolaou, Reca; Esposito, Ekdal, Bourabia; Verde, Nzola, Gyasi

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez; Tonali, Krunic; Saelemaekers, De Ketelaere, Rebic; Origi

Prognoza: Specija bi mogla da iskoristi situaciju Milana u kojoj se nalaze i da dođu do makar nekog postignutog gola.

Tip: domaćin 1+ @ 1.53


20:45h Inter-Sasuolo

U kakvoj se samo formi nalazi Inter. U poslednjih 6 mečeva u svim takmičenjima isto toliko pobeda. U tih 6 pobeda je i pobeda protiv Juventusa u kupu, kao i Rome u ligi i pre neki dan pobeda protiv Milana u Ligi Šampiona. Dobro guraju na svim frontovima. Nalaze se na 4tom mestu na tabeli sa 2 boda više od Milana i na dobrom su putu da osiguraju Ligu Šampiona i sledeće sezone. Ipak, što se tiče ovog kola, slična situacija kao i sa Milanom. Sigurno da su i oni glavama u tom revanšu i nema sumnje da će Inzagi malo da promeša karte, kako bi odmorio neke igrače za taj revanš i pokušaj odbrane prednosti iz prvog meča protiv Milana. Mislim da im niko ne bi zamerio ukoliko bi na ovom meču izašli sa kombinovanim sastavom,ako bi sledeće nedelje ušli u finale Lige Šampiona. Sigurno da je svima samo to u mislima.

Sasuolo je sve samo ne lak rival, pogotovo ne za timove koji se nalaze na vrhu tabele. Sasuolo igra jako dobro,ne tako kao Inter,ali tu su negde. Igraju fantastičan fudbal. Napadaju od prvog do poslednjeg minuta ma ko bio sa druge strane terena. Igraju otvoren, ofanzivan fudbal i zaista ih je lepo gledati. Povratkom kapitena Berardija napad je postao još opasniji po rivale. Naravno da takva ofanzivna igra često ima i žrtvu, a to je odbrana. Retko kad ne prime gol,ali ne mare za to, sve dokle god je napad ovako dobar.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Onana; D’Ambrosio, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco; Correa, Lukaku

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Ferrari, Erlic, Rogerio; Frattesi, Lopez, Henrique; Berardi, Pinamonti, Lauriente

Prognoza: Sasuolo bi kao i Specija mogao da iskoristi nezainteresovanost Intera za ovaj meč i dođe makar do nekog gola na meču.

Tip: gost 1+ @ 1.68

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje