petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela La lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivjih.

14h Levante-Espanjol

Levante je jako dobro odigrao tokom februara gde su na tri meča osvojili 7 bodova. Pobedili su Atl Madri i Granadu, a remizirali sa Seltom. Tih 7 bodova im je dalo nadu da možda mogu da izbore opstanak. Trenutno su na poslednjem mestu sa 7 bodova zaostatka za prvom ekipom koja je van opasne zone. Dakle, situacija je još uvek veoma teška,ali nade ima. Serija dobrih rezultata se završila u prošlom kolu kada su poraženi na gostovanju Bilbau sa 3-1. Ova utakmica im je veoma bitna jer im nakon meča sa Espanjolom slede veoma teški mečevi protiv Barselone i Viljareala. Tek sredinom aprila dolaze lakši i reklo bi se odlučujući mečevi sa direktnim rivalima za opstanak. Do tada moraju da pokušaju da osvoje još nešto bodova pogotovo na mečevima kao što je ovaj. Levante je drastično popravio svoj napad.Na poslednjih 5 utakmica postigli su 8 golova, a na ostalih 22 mečeva su postigli 21 gol.  Upravo je to i dovelo do osvajanja bodova. Istina, popravila se malo i odbrana,ali to je još uvek kritičan deo tima jer su oni primili daleko najviše golova u ligi. Pred ovo kolo imaju i problema sa sastavom jer im nedostaje 5 igrača. Van tima su: Carlos Clerc, Jose Luis Morales, Jose Campana, Sergio Postigo i Shkodran Mustafi.

Espanjol u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Getafea od 2-0. Ta pobeda im je donela skok na tabeli pa se sada nalaze na 12 tom mestu sa 7 bodova više od zone ispadanja. Mnogo bliže im je top 10 trenutno nego zona ispadanja pa se može slobodno reći da su te brige prebrinuli. Realno ima mnogo lošijih timova od njih ove sezone. Espanjol igra zaista lepo. Igraju jedan otvoren napadački fudbal. Igraju fudbal na gol više. Na njihovim mečevima ove godine pada zaista lep broj golova. Napad im funkcioniše jako dobro, alfa i omega tog dela tima je Raul de Tomas koji je ove sezone postigao 13 golova. Odbrana im je lošiji deo tima i po broju pogodaka su u donjem delu tabele. Dodatni problem ove sezone predstavljaju gostovanja, gde su na 13 mečeva na strani osvojili samo 7 bodova i to može da bude prilika za Levante. Na ovom meču za Espanjol neće nastupiti samo Morlanes.

Očekivani sastavi:

Levante possible starting lineup:
Cardenas; Rober, Duarte, Caceres; Miramon, Melero, Pepelu, Son; De Frutos, Marti, Bardhi

Espanyol possible starting lineup:
D Lopez; Gil, Calero, Cabrera, Pedrosa; Herrera, Bare; Puado, Darder, Vilhena; De Tomas

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena,

Tip: 3+ @ 1.88 – 1:1


18:30h Viljareal-Selta

Viljareal je porazom u prošlom kolu, minimalnim rezultatom, od Osasune prekinuo seriju od 6 mečeva bez poraza. Ekipa Unai Emerija je počela jako dobro ovu novu godinu. Serija mečeva bez poraza im je donela i skok na tabeli, pa su tako, sada na 7mom mestu sa samo 2 boda manje od 6to plasiranog Sosijedada. Imaju šansi i za Ligu Šampiona jer je 4to plasiran Atl Madrid udaljen samo 6 bodova. Dakle, ništa još uvek nije izgubljeno za njih. Viljareal zaista igra dobro u poslednje vreme, pogotovo na domaćem terenu gde su poprilično ubedljivi i efikasni. Po broju osvojenih bodova na domaćem terenu oni su na visokom trećem mestu na tabeli. Na poslednje 4 utakmice na domaćem terenu su postigli ukupno 10 golova. Na 3 od te 4 su postigli 2 ili više golova. Dakle, prilično ubedljiva napadačka igra na domaćem terenu. Što se ovog meča tiče, bez obzira na gore opisanu formu Viljarealu neće biti nimalo lako na ovom meču. Pred ovaj meč im nedostaje 4 jako bitna igrača. Alberto Moreno je povređen do kraja sezone, a van tima su i Pako Alkaser, Žerard Moreno(najbolji strelac tima) i Ruben Penja. Dakle, neće biti lako Unai Emeriju da odabere startnih 11 igrača. Moram napomenuti i da Viljareal sledeće nedelje ide na gostovanje Juventusu na revanš meč Lige Šampiona i videćemo hoće li i tu Emeri kalkulisati sa sastavom. Sve su to prilike koje vreba njihov veoma neugodni protivnik Selta.

Selta je ekipa koja je ove sezone već bila pogubna po Viljareal. U prvom meču ove godine su ih porazili sa ubedljivih 4-2. Generalno gledano, Selta je jedan od rivala kojeg svi žele da izbegnu. Veoma su nepredvidivi. Kada im je dan, mogu da pobede bilo koju ekipu u ligi, a opet imaju i ekstreme gde bude od poslednjeplasiranih timova. Zbog svega toga su na 10tom mestu, daleko od borbe za mesto u Evropi. U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Majorke od 4-3. Na tom meču se videlo sve najbolje i najgore što ima Selta. Njihov napad je zaista odličan. Glavne pretnje po gol protivnika su legendarni Aspas koji je najbolji strelac tima i treći strelac lige i Mina. Selta voli da igra napadački, voli da se nadigrava sa rivalima,jednostavno, najbolje se snalaze na mečevima koji se igraju na gol više. Vole da igraju mečeve gde nisu favoriti, na tim mečevima su posebno inspirisani. Uostalom osetio je to Viljareal u prvom njihovom međusobnom meču ove sezone.Na ovom meču će biti kompletni što je velika prednost u odnosu na njihovog rivala.

Očekivani sastavi:

Villarreal possible starting lineup:
Rulli; Aurier, Albiol, P Torres, Estupinan; Chukwueze, Parejo, Capoue, M Gomez; Danjuma, Dia

Celta Vigo possible starting lineup:
Dituro; Vazquez, Aidoo, Araujo, Galan; B Mendez, Beltran, D Suarez, Cervi; Aspas, Galhardo

Prognoza:  Motivisana napadačka Selta i Viljareal u problemima,ali i mislima na drugoj utakmici bi mogli da nam donesu meč gde bi moglo biti golova na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.83 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje