ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 21. kolo (subota)

ČELZI – FULAM

ČELZI u ovo kolo ulazi sa desete pozicije na tabeli i dve vezane prvenstvenobede i trijumfa u FA Kupu. Ipak, pre nekoliko dana pretpeli su poraz na gostovanju protiv Midlsboroa u prvoj polufinalnoj utakmici u okviru Liga Kupa. Time, nastavili su sa svojim veoma promenljivim izdanjima i rezultatima u aktuelnoj sezoni. Novi trener, mnogo novih pojedinaca i očigledno ova sezona će kompletna proteći u njihovom boljem upoznavanju i uigravanju bez nekih prevelikih rezultata i očekivanja. Za razliku od uvodnog dela sezone, „Plavci“ u u poslednjem periodu podigli nivo svojih partija pre svega na svom terenu, gde nemaju poraz na predhodnih sedam utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Sada im pripada uloga favorita protiv gradskog rivala kojeg su u prvom odigranom duelu u tekućem prvenstvu savladali bez velikih problema (0:2). Van stroja su – R.Sanchez (prvi golman), W.Fofana (defanzivac), T.Chalobah (defanzivac), R.James (defanzivac), M.Cucurella (defanzivac), R.Lavia (vezista), L.Ugochukwu (vezista), N.Jackson (napadač), dok je upitan nastup – C.Nkunku (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – Petrovic – Gusto, Disasi, Silva, Colwill – Gallagher, Fernandez – Sterling, Palmer, Mudryk – Broja

FULAM je u proteklom kolu uspeo da priredi veliku senzaciju, otkako su na svom terenu uspeli da trijumfuju u deulu protiv favorizovanog Arsenala (2:1). Time, stigli su do +9 poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, što je svakako primarni cilj. Pre pobede protiv Arsenala, bili su u seriji od tri prvenstvena poraza na kojima nisu postigli ni pogodak. Dosta bolja izdanja prikazuju pred svojom publikom, jer su jedan od najslabijih gostujućih timova u ligi – samo jedan trijumfa na 10 odigranih duela, na kojima u proseku primaju 2.3 pogodaka po meču. Izvan sastava su – F.Ballo-Toure (defanzivac), C.Bassey (defanzivac), T.Ream (defanzivac), A.Traore (vezista), A.Iwobi (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)Leno – Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson – Palhinha, Cairney – Decordova-Reid, Pereira, Willian – Jimenez

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – 1X&2-5  / @1.60 ili 1 / @1.65 – 1:0

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 13:30 na stadionu „Stamford Bridge“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko isprati

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje