subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedan duel La lige.

21h Girona-Atletik Bilbao

Đirona u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju i sa dosta visokim samopouzdanjem nakon velikog remija koji su ostvarili u prethodnom kolu na gostovanju u Madridu protiv Reala. Taj bod je za njih u ovom trenutku velik kao kuća imajući u vidu u kakvoj su formi. U poslednjih 7 kola imaju samo 3 osvojena boda, nisu još uvek ostvarili pobedu u ligi i nadaju se da bi se to moglo dogoditi do kraja ovog dela sezone,ako ne večeras,onda u sledećem jako bitnom kolu protiv Elčea. Zaista loš start sezone. Eto poređenja radi, u svom prethodnom nastupu u La ligi su do ovog kola bili čak 7 mesta bolje plasirani nego sad, a tad su na kraju ispali. Ove sezone su drastično bolji kod kuće nego na strani. 80% svojih bodova su osvojili na domaćem terenu. Napad Đirone je dosta dobar ove godine. Oni su dali gol na skoro svakom meču ove sezone,tačnije na svega 2 meča od 12 nisu dali golove što je zaista sjajan podatak. E sad,koliko god da je taj napad bio dobar,odbrana je uspevala sve to da uprska, pa su zbog toga i toliko loše plasirani. Naime,oni su 4ta najgora odbrana u ligi po broju primljenih golova i to je glavni krivac za loš plasman.

Sa druge strane terena danas će se naći ekipa Atletik Bilbaa. Bilbao je počeo ovu sezonu i više nego dobro. Nakon 12 odigranih kola oni se nalaze na 6tom mestu i ako ovako nastave imaju veoma izgledne šanse da se nađu u Evropi sledeće sezone. Oni u ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Viljareala. Tom pobedom su prekinuli niz od 4 meča bez pobede. Pre tog lošeg niza su igrali zaista fenomenalno i imali čak 5 pobeda u 6 kola. Svi se u Bilbau nadaju da je ova pobeda nad Viljarealom naznaka izlaska iz ove loše forme u koju su zapali. Da li je to tako,videćemo već na ovom meču.

Očekivani sastavi :

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; Martinez, Bueno, David Lopez, Gutierrez; Couto, Romeu, Herrera, Aleix Garcia, Fernandez, Castellanos

Athletic Bilbao possible starting lineup:
Unai Simon, De Marcos, Yeray, Inigo Martinez, Yuri Berchiche; Sancet, Vesga, Raul Garcia; N Williams, I Williams, Berenguer

Prognoza: Gosti jesu blagi favoriti,ali ono što bi moglo biti izglednije jesu golovi.

Predlog za klađenje: GG @ 1.95 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje