četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje ( SREDA)

Prvog dana februara na programu je jedan odložen meč na lige.

21h Betis – Barselona

Betis ovaj meč ne dočekuje u nekoj predobroj formi. Opet početak godine i opet pad u formi Betisa. Jako bitnu pobedu su ostvarili u prethodnom kolu na gostovanju Getafeu,čime su prekinuli niz od 3 vezana poraza u svim takmičenjima. Nisu bas briljirali protiv Getafea,posebno u napadu,mučili su se,ali su na kraju dali gol u poslednjim minutima i slavili što je najbitnije. Serija loših rezultata ih je gurnula na 6to mesto,ali sa samo 3 boda zaostatka za Atl Madridom i sa veoma izglednim šansama da se nađu u Ligi Šampiona sledeće sezone. Ipak,za tako nešto im je potrebno da se što pre vrate na pobednički kolosek. Betis je tim koji igra dosta tvrde mečeve. Malo golova daju,ali isto tako malo i primaju. Na ovom meču Pelegrini može da računa na gotovo ceo tim.

Barselona u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Đirone. Pobede kojom su iskoristili kiks Reala i odmakli na tabeli. Sada su im potrebni bodovi na ovom teškom gostovanju kako bi potvrdili svoju poziciju na tabeli. Barsa je jako dobro počela ovaj nastavak sezone. Pobede u svim takmičenjima,osvajanje superkupa na impresivan način protiv Reala. Zaista jako dobra igra. Napad je jako dobar,na ovom meču će biti i drastično jači jer se u tim vraćaju i Levandovski i Feran Tores posle suspenzija. Odbranu je Ćavi takođe zategao,ali tu još ima prostora za napredak,pogotovo na gostovanjima gde baš ne briljira. Nema ni Barselona problema sa izostancima nakon povratka gore dva pomenuta igrača.

Očekivani sastavi:

Real Betis possible starting lineup:
Silva; Sabaly, Pezzella, Felipe, Miranda; Rodriguez, Carvalho; Henrique, Fekir, Rodri; Iglesias

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Kounde, Araujo, Christensen, Alba; Gavi, De Jong, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Torres

Prognoza: Teško je prognozirati pobednika. Igrali su u polufinalu superkupa nedavno i Barsa je slavila nakon produžetaka. Mišljenja smo da će biti težak meč,ali da će oba rivala uspeti da postignu makar po jedan gol na meču.

Tip: GG @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje