četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je nekoliko zanimljivih mečeva, a mi smo za vas spremili najavu istih.

16:15h Girona-Barselona

Đirona ovo kolo dočekuje na 11tom mestu sa 21 osvojenim bodom. Jako su dobro počeli tj jako dobro guraju u ovoj sezoni imajući u vidu da su oni ove sezone ušli u ligu. Glavni cilj im je opstanak i čini se da su na dobrom putu da to i ostvare. Većinu tačnije 18 od 21 boda Đirona je uzela na domaćem terenu pa se uzdaju u taj podatak i na ovom jako teškom meču. Samo na jednom meču na domaćem terenu Đirona nije dala gol.Đirona je tim koji igra jedne od najefikasnijih mečeva u ligi. Dosta golova daju,ali isto tako i dosta primaju. Najbolji pokazatelj je da imaju jedan od najefikasnijih napada,ali isto tako i jednu od najgorih odbrana po broju primljenih golova.

Barselona ovo kolo dočekuje u jako dobroj formi. Prvi su na tabeli sa 3 boda prednosti u odnosu na Real, a takođe su i u seriji od 8 pobeda u svim takmičenjima. U ovaj meč ulaze nakon pobede u kupu nad Sosijedadom i plasmanom u polufinale. Zaista igraju sjajno,kako u napadu tako i u odbrani,doduše odbrana je nešto klimaviji deo tima. Barselona igra jako dobro na gostovanjima,tim su koji je osvojio najviše bodova na strani ove sezone. Zaista je Ćavi sklopio sve kockice i mogla bi ovo biti sezona povratka na tron La lige. Na ovom meču će biti lišeni usluga Toresa i Levandovskog što bi značajno moglo da umanji snagu Barsinog napada.

Očekivani sastavi:

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; Martinez, Hernandez, Espinosa, Gutierrez; Romeu, A Garcia; Riquelme, Martin, Villa; Castellanos

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Kounde, Araujo, Christensen, Balde; Pedri, Busquets, F de Jong; Dembele, Fati, Gavi

Prognoza: Barselona je favorit na ovom meču bez obzira na kadrovske probleme u kojima se nalaze,ali bi golova moglo da bude i u njihovoj mreži,pre svega zbog ofanzivnog pristupa domaćina.

Tip: domaćin 1+ @ 1.58


18:30h Sevilja – Elče

Sevilja ovo kolo dočekuje na 15tom mestu sa samo jednim bodom više od timova u opasnoj zoni. U prethodnom kolu su savladali Kadiz i to golom pred sam kraj meča,pa će sad pokušati da vežu dva trijumfa. Tokom nedelje su ispali i iz kupa od Osasune. Jedna katastrofalna sezona za tim koji je prethodne godine završio u top 4, a u jednom trenutku su bili na samo par bodova od lidera. Da će biti loša sezona moglo se naslutiti tokom leta gde je prodato dosta dobrih igrača, a adekvatne zamene nisu dovedene. Ipak ni najveći pesimisti nisu mogli očekivati da će na pola sezone Sevilja biti tik iznad opasne zone. Ipak,ima još prostora da se stvari poprave. Za to su im potrebne pobede,pogotovo pobede na domaćem terenu.

Elče je u još većem problemu od Sevilje. Oni se trenutno nalaze na poslednjem mestu sa samo 6 osvojenih bodova. Još uvek nisu ostvarili pobedu u ligi, a od sigurne zone su udaljeni čak 11 bodova. Najverovatnije im sledi selidba u niži rang,osim ako se nešto drastično ne promeni kako u njihovoj igri,tako i u samom pristupu. Imaju ubedljivo najgoru odbranu u ligi koja ima od druge najgore odbrane čak 7 više primljenih golova. Napad im je takođe najgori tj na deobi poslednjeg mesta da 12 postignutih golova. Sve u svemu katastrofalna sezona za njih.

Očekivani sastavi:

Sevilla possible starting lineup:
Bounou; Bade, Nianzou, Rekik; Navas, Fernando, Jordan, Acuna; Torres, En-Nesyri, Rakitic

Elche possible starting lineup:
Badia; Palacios, Roco, Bigas; Clerc, Mascarell, Gumbau, Blanco; Milla, Boye, Fidel

Prognoza: Sevilja je kvalitetniji rival i ovo prosto moraju dobiti

Tip: 1 @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje