utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu dva meča.

18h Kremoneze-Inter

Kremoneze je u veoma teškoj situaciji. Na sredini sezone se nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo 8 osvojenih bodova. Jedina su ekipa u ligi koja još uvek nije ostvarila pobedu. Od sigurne zone su udaljeni čak 9 bodova, a ne ide im ni raspored na ruku jer se u narednih 5 kola sastaju sa Napolijem, Romom i sada sa Interom. Po svemu sudeći predstoji im povratak u Seriju B, jedino ako se nešto spektakularno ne promeni, kao sa Salernitanom prethodne sezone,ali teško, zaista teško jer oni ni na terenu ne odaju utisak tima koji može da promeni nešto.Imaju najgoru odbranu, drugi najgori napad u ligi, zaista sve im ide loše. Jedina dobra stvar je plasman u četvrfinale kupa jer su izbacili Napoli u prethodnoj rundi. Inače u ovo kolo ulaze nakon remija protiv Bolonje. Tim remijem su prekinuli seriju od 4 vezana poraza.

Inter u ovo kolo ulazi nakon šokantnog poraza od Empolija na domaćem terenu. Taman kad su svi mislili da su se vratili u šampionsku trku, pogotovo nakon ipresivne pobede u superkupu protiv Milana 3-0, usledio je šok na domaćem terenu. Prvi put posle ko zna koliko vremena Inter je poražen na domaćem terenu. Nije Inter igrao toliko loše na tom meču sa Empolijem. Stvarali su oni šanse,ali jednostavno lopta nije htela u gol. Zakazao je najbolji deo Inzagijevog tima. Napad je zaista najjače Interovo oružije. Oružije koje je Manćini dodatno popravio i zategao. Inter je jedan od timova koji ima najraznovrsnije strelce u ligi, uz Atalantu imaju najviše različitih strelaca. Dakle, ne zna se odakle preti veća opasnost,ali eto na tom meču je sve zakazalo. Sa druge strane, odbrana… Deo tima koji je najslabiji u Interu. Jeste da je Manćini uspeo malo da zategne poslednju liniju,ali to još uvek nije na najboljem nivou. Imaju jedan negativan rekord od čak 13 vezanih gostovanja na kojima su primali golove. Videćemo da li će uspeti da prekinu taj niz protiv tima koji ima jedan od najgorih napada u ligi. Pobeda na ovom meču im je preko potrebna kako bi podigli samopouzdanje pred meč u kupu protiv Atalante sledeće nedelje. Kup je jedini trofej koji mogu da osvoje i sigurno će dati sve od sebe.

Očekivani sastavi:

Cremonese possible starting lineup:
Carnesecchi; Bianchetti, Chiriches, Ferrari; Sernicola, Benassi, Castagnetti, Meite, Valeri; Okereke, Ciofani

Inter Milan possible starting lineup:
Onana; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Gagliardini, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Dzeko

Prognoza: Sve osim pobede Intera bilo bi ogromno iznenađenje.

Tip: 2 @ 1.53


20:45h Atalanta-Sampdoria

Kakav strašan start drugog dela sezone za Atalantu. Gasperini je vratio onaj stari sjaja Atalanti,vratio je onaj njihov prepoznatljiv stil igre. Vratio je onu staru Atalantu koja igra ultraofanzivan fudbal. Da će se ovako nešto dogoditi, moglo se naslutiti na pripremnim mečevima gde su davali rivalima i po 10 komada, ali opet bilo je sumnjičavih, kao ipak su to pripreme protiv niželigaša. Ipak, sezona je krenula,a Atalanta nije stala. Na 4 odigrana meča 15 postignutih golova, a na to treba nadovezati i 5 golova u kupu, dakle na 5 mečeva 20 golova. Strašan podatak zaista. Sve to izgleda još impresivnije kada se pogleda koliko različitih strelaca je bilo. Atalanta ima jedan od najraznovrsnijih napada u ligi. Glavna opasnost je Lookman koji ima nestvaran početak karijere u Atalanti jer je postigao već 10 golova. U ovo kolo ulaze nakon remija protiv Juventusa 3-3. Jednostavno ovakav stil igre, ultraofanzivan, ima i svoju žrtvu, a to je odbrana. Dosta primaju golova, tj retki su mečevi na kojima ne prime gol,ali dok je ovakvog napada, nema brige za njih.

Atalanta je najefikasniji tim u ligi, a njihov današnji rival Sampdorija je najneefikasniji tim. Zaista jako teška situacija za tim Dejana Stankovića. Sampdoria se nalazi na pretposlednjem mestu sa 9 osvojenih bolova. Čak 8 bodova su od sigurne zone. U seriji su od 4 vezana poraza u svim takmičenjima. Jako teško će Stanković uspeti da izbori opstanak sa ovim timom,osim ako se nešto drastično ne promeni. Pre svega tu mislim na napad koji je zaista loš. Na 19 mečeva samo 8 postignutih golova je zaista premalo. Situaciju dodatno otežava činjenica da imaju i jednu od najgorih odbrana sa 32 primljena gola. Samo je Kremoneze primio više golova od njih, mada, s obzirom da gostuju Atalanti pitanje je kako će poredak da izgleda nakon ovog kola.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Toloi, Demiral, Scalvini; Hateboer, De Roon, Koopmeiners, Maehle; Boga, Lookman; Hojlund

Sampdoria possible starting lineup:
Audero; Murillo, Nuytinck, Amione; Leris, Rincon, Winks, Augello; Djuricic; Lammers, Gabbiadini

Prognoza: Atalanta jeste favorit, ali golovi su uvek dobra opcija kada su oni u pitanju.

Tip: domaćin 2+ @ 1.45


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje