subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko veoma interesantnih duela.

21h Valensija-Atl Bilbao

Ono što je po formi u Seriji A Milan,u La ligi je Valensija. Valensija je u katastrofalnoj formi. U seriji su od 4 vezana poraza. Nalaze se na 17tom mestu,tik iznad zone ispadanja sa samo jednim bodom više od Kadiza koji je ispod crte. Promenili su i trenera,umesto Gatuza je došao Voro,ali i to nije mnogo promenilo situaciju imajući u vidu da su od tad izgubili dva meča protiv Reala i Đirone, a da nisu postigli niti jedan gol. Ukoliko ovako nastave mogli bi prvi put posle 1987. godine da se presele u Sekundu tj drugu ligu. Moraće mnogo jače u nastavku sezone. Ne ide im ni raspored na ruku imajući u vidu da se u narednim kolima sastaju sa ekipama poput Sosijedada i Barselone. Nadaju se dobrom rezultatu na ovom meču,pre svega zbog igre na domaćem terenu gde su daleko bolji nego na strani.

Bilbao sa druge strane u znatno boljem raspoloženju dočekuje ovo kolo. Oni su u prethodnom kolu ubedljivo pobedili Kadiz (4-1) i tako prekinuli niz od 3 meča bez pobede. Tom pobedom su se popeli na 8mo mesto sa samo 2 boda zaostatka za Viljarealom koji je 6ti. Dakle, sa veoma izglednim šansama da se bore za Evropu sledeće sezone. Na ovo gostovanje dolaze sa velikim ambicijama jer su pre nekolilo nedelja ovog istog rivala savladali dosta lako u u kupu sa 3-1. Na ovom meču se još uvek pod znakom pitanja Injaki Vilijams.

Očekivani sastavi:

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Foulquier, Comert, Diakhaby, Gaya; Musah, Guillamon, Almeida; Lino, Cavani, Duro

Athletic Bilbao possible starting lineup:
Simon; De Marcos, Vivian, Yeray, Lekue; N Williams, Sancet, Vesga, Muniain, Berenguer; R Garcia

Prognoza: Dueli ovih timova obično obiluju golovima,pa ćemo mi i na ovom meču igrati na tu kartu. Trebalo bi da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.95

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje