petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje ( Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko veoma interesantnih duela.

14h Real Madrid-Espanjol

Real u ovo kolo ulazi u dosta lošem raspoloženju. U seriji od tri meča bez pobede. Nakon poraza u kupu usledila su dva remija u ligi protiv Betisa i Atl Madrida,što je dovelo do toga da se Barselona odvojila na 9 bodova prednosti na tabeli i time napravila veliki korak ka tituli. Upravo zbog toga Real više nema prava na kiks. Poznato je da Anćelotijeve ekipe igraju sve bolje i bolje kako dolazi kraj sezone,tako da bi se već sada moglo,ali i moralo od Reala očekivati da igra bolje. U aprilu ih očekuje dosta bitnih mečeva i moraju ući u formu. Na ovom meču Real će biti bez Alabe i Benzeme. Izostanak Benzeme će biti veliki udarac,ali moraju i bez njega ovo dobiti. Ništa osim pobede im ne igra na ovom meču.

Espanjol u ovo kolo ulazi nakon poraza od Valjadolida,ali su zahvaljujući pobedama u poslednjih nekoliko kola uspeli da se domognu pozicije broj 13. Kada se čuje koja su pozicija,reklo bi se da su relativno sigurni u borbi za opstanak,ali to uopšte nije tako. Borba za opstanak će ove sezone biti toliko uzbudljiva i napeta. Najbolje o tome govori podatak da je Espanjol samo 2 boda udaljen od 18te Almerije koja je u zoni ispadanja. Dakle,par loših rezultata i eto njih u velikom problemu. Ono što teši najvijače Espanjola pred ovaj meč jeste da mnogo bolje igraju na strani,nego kod kuće. Tu je neka njihova šansa na ovom meču. Espanjol igra napadački,otvoreno i to bi moglo da donese jedan zanimljiv meč. Koliko je to dobro po njih na ovom gostovanju,to je pitanje.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Camavinga; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Rodrygo, Vinicius

Espanyol possible starting lineup:
Pacheco; Gil, Montes, S Gomez, Pierre-Gabriel; Darder, Vinicius; Puado, Suarez, Braithwaite; Joselu

Prognoza: Mogao bi ovo biti jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.63


16:15h Elče-Valjadolid

Elče u ovo kolo ulazi sa poslednjeg mesta na tabeli. U poslednjih 5 kola su popravili igru i zabeležili 2 pobede,što ih je dovelo na 12 bodova zaostatka za sigurnom zonom. Situacija je i više nego teška,ali su oni počeli da igraju na sve ili ništa,uostalom ništa im drugo i ne preostaje. U ovo kolo ulaze nakon pobede nad Majorkom. Ukoliko slave i na ovom meču biće to prvi put ove sezone da su vezali dve pobede,ali bi i tim trijumfom dali navijačima,koliku toliku nadu u veliki povratak i spas. Igraju otvoren,napadački fudbal,daju sve na napad,pa šta bude,ništa im drugo i nije preostalo. Nerešeno je za njih isto kao i poraz u ovom trenutku.

Valjadolid u ovo kolo ulazi takođe nakon pobede. Oni su u prethodnom kolu slavili protiv Espanjola. Tom pobedom su došli do pozicije 14. Samo su 2 boda udaljeni od opasne zone i nema mesta opuštanju,jer ih par loših rezultata tj i jedan,može uvesti u veliki problem. Valjadolid igra mnogo bolje na domaćem terenu nego na strani. Tačnije na strani su jedna od najgorih ekipa u ligi i to je nešto što im ne ide u prilog pred ovo gostovanje. Jedina dobra stvar je što se u tim vraćaju suspendovani fudbaleri,tako da trener na raspolaganju ima gotovo ceo tim.

Očekivani sastavi:

Elche possible starting lineup:
Badia; Palacios, Roco, Bigas; Carmona, Fidel, Mascarell, Gumbau, Clerc; Nteka, Boye

Real Valladolid possible starting lineup:
Asenjo; Fresneda, Fernandez, El Yamiq, Escudero; Sanchez, Hongla, Aguado; Plata, Marin, Plano

Prognoza: Težak meč za prognozu pobednika. Mogli bi videti golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.90


21h Valensija-Osasuna

Jako loša sezona Valensije preti da postane i katastrofalna ukoliko ispadnu iz lige prvi put posle 1987 godine. Trenutno su na 19tom,pretposlednjem mestu, sa 23 osvojena boda iz 24 utakmice i što je još bitnije sa 2 boda zaostatka u odnosu na sigurnu zonu. Igraju zaista loše. Nije ni smena trenera i postavljanje Rubena Barahe nešto mnogo promenilo. U poslednjih 7 kola 6 poraza i 1 pobeda nisu dovoljni za opstanak,pogotovo jer su rivali za poziciju u dosta boljim formama. Loš napad,loša odbrana,sve je loše ove sezone. Jedino što može da uliva nadu pred ovaj meč jeste igra na domaćem terenu. Čak 17 od 23 osvojena boda Valensija je osvojila na domaćem terenu. Moraće da napadnu od prvog minuta jer im remi ne donosi mnogo,pogotovo jer nemaju baš najpovoljniji raspored, a i ovako su u ogromnom problemu.

Osasuna je u znatno boljoj situaciji. Posle nekoliko godina gde su oni bili ti koji “ flertuju “ sa opasnom zonom,sada se nalaze daleko od iste. Trenutno su na 8mom mestu sa samo 3 boda manje od 6toplasiranog Viljareala,tako da se može reći da imaju izgledne šanse i da izađu u Evropu sledeće sezone,što bi bilo sjajno. Stil igre Osasune je znatno drugačiji ove sezone u odnosu na prethodne. Ove godine igraju znatno lepši,ofanzivniji i pre svega efikasniji fudbal. Pre svega u prvom delu sezone. U drugom su malo zatajili,ali održavaju se tu gde su i to je odlično po njih. Nešto slično kao Udineze u Italiji. Dakle promena od neefikasnog do efikasnog tima.

Očekivani sastavi:

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Foulquier, Diakhaby, Ozkacar, Vazquez; Correia, Moriba, Guillamon, Almeida, Lino; Duro

Osasuna possible starting lineup:
Fernandez; Moncayola, Aridane, D Garcia, Sanchez; Oroz, Torro, M Gomez; Avila, Budimir, Ezzalzouli

Prognoza: Težak meč na kojem bi moglo da bude golova na obe strane. Valensija mora da se otvori,remi im ne igra.

Tip: GG @ 2.15

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje