petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje ( SUBOTA)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

14h Almerija-Kadiz

Almerija u ovo kolo ulazi nakon poraza od Sevilje 2-1. Tim porazom su pali na 19to mesto,ali sa samo 1 bodom manje od Valensije koja je van opasne zone. Koliko je sve izjednačeno,najbolje govori podatak da je razlika između 13to plasirane Sevilje i 19to plasirane Almerije samo 3 boda. Dakle jedan loš ili dobar rezultat mogu mnogo toga da promene. Almerija je tim koji igra jako dobro na domaćem terenu. Od svojih 25 bodova,21 su osvojili na domaćem terenu,što samo govori koliko su dobri kod kuće. Uostalom na prethodnom meču kući su slavili i protiv Barselone. Almerija je tim koji igra otvoren,napadački fudbal.

Kadiz u ovo kolo ulazi nakon remija protiv ekipe Getafea. Odigrali su 2-2 taj meč i tako ostali na 16tom mestu,ali sa samo 1 bodom više od opasne zone, dakle, daleko su od sigurne situacije. Na tom meču protiv Getafea su vodili sve do duboko u nadoknadi, kada su primili gol, tačnije Getafe je izjednačio u 90+16tom minutu. Naravno da je to pokrenulo lavinu nezadovoljstva kod Kadiza i to je sve kulminiralo brojnim crvenim kartonima i isključenjima. Ako se izuzme taj meč Kadiz je u dobroj formi. U poslednih 5 kola imaju samo 1 poraz i to ih je i izvelo iz opasne zone. Popravila im se igra, pogotovo u napadu koji je sad znatno opasniji i efikasniji i to je i neki glavni razlog njihove bolje igre. Odbrana nije toliko jaka, a i na ovom meču će biti dodatno oslabljena. Kadiz u ovo kolo ulazi sa nekoliko izostanaka.  U timu neće biti: Diarra, Ocampo,Cala, Garrido,Zaldua,Carcelen i Fali. Dakle bez 7 igrača će biti na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Almeria possible starting lineup:
Martinez; Chumi, Ely, Babic, Centelles; De la Hoz, Robertone; Pozo, Puigmal, Ramazani; Suarez

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Arzamendia, Hernandez, Mere, Espino; Bongonda, Escalante, Alcaraz, Sobrino; Guardiola, Roger

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan efikasan meč na kojem bi oba tima mogla dati makar po jedan gol.

Predlog: GG @ 1.98


21h Atl Madrid-Valensija

Atletiko u ovo kolo ulazi u jako dobroj formi. Oni su u seriji od 9 mečeva bez poraza i pokušaće u ovom kolu da produže tu seriju na dvocifrenu. U poslednjih 5 kola imaju 4 pobede, a na prethodnom meču na domaćem terenu su uništili Sevilju sa 6 datih komada. Trenutno su na 3ćem mestu sa čak 6 bodova više od Betisa koji je 5ti i na dobrom su putu da ostvare svoj cilj, a to je da se plasiraju u Ligu Šampiona. Ova sezona nije baš najbolja zbog ranih ispadanja iz Evrope,ali opet to im je omogućilo da se u potpunosti fokusiraju na ligu i tu naprave nešto. Uradili su jedan pravi potez, a to je dovođenje Depaja tokom zime. Njegovim dolaskom Atletikov napad je procvetao, proradio i efikasniji je nego ikad. Nije mala stvar dati čak 6 komada Sevilji. Sa punim samopouzdanjem dočekuju i ovo kolo u nadi da će odigrati još jedan efikasan duel.

Valensija ovo kolo dočekuje na 17tom mestu, izašli su iz opasne zone,ali samo nominalno. Imaju isti broj bodova kao i Getafe koji je 18ti, a samo 1 više od 19to plasirane Almerije. Dakle, veoma nezgodna čak šta više teška situacija je pred ekipom Valensije. Moraće do poslednjeg kola da se bore za opstanak i što je najgore i strepe od ispadanja. Sigurno da bi njihovo ispadanje bilo pravi šok,ali s ozbirom kako igraju nije nemoguće. Napad im je jako loš, stvaraju oni prilike,ali im je procenat iskorišćavanja istih izuzetno loš. Odbrana sa druge strane prima golove gotovo na svakom meču i to mahom u drugom poluvremenu, tu padaju. Ni promena trenera nije donela nešto mnogo. Baraha je zamenio Gatuza,ali je situacija ne promenjena. Moraće mnogo bolje ukoliko hoće da izbore status prvoligaša i naredne sezone.

Očekivani sastavi:

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Molina, Savic, Gimenez, Hermoso, Carrasco; Llorente, Koke, De Paul; Griezmann, Memphis

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Foulquier, Diakhaby, Ozkacar, Gaya; Musah, Guillamon, Almeida; Castillejo, Duro, Kluivert

Prognoza: Očekujem da Atletiko nastavi u istom ritmu i da na ovom meču postigne nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje