subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu 4 duela La lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

18:30h Sevilja-Atl Madrid

Nakon užasnog starta sezone i serije poraza koja je dovela i do protesta navijača gde je čak direktor Monći na poluvremenu morao da silazi na teren i smiruje navijače situacija se u prethodna dva kola popravila,makar malo. Pobeda na gostovanju protiv Espanjola i remi sa Viljarealom kupili su makar malo vremena Lopetegiju da promeni situaciju. Zapravo,ono što se događalo Atl Madridu prethodne sezone,ove se događa Sevilji, a to je loša odbrana. Jednostavno nisu uspeli,makar za sada, da nadoknade odlaske Kundea i Luiza,dva veoma bitna odbrambena igrača. Vidi se to na terenu,tim koji je prethodne sezone imao jednu od najjačih odbrana,ove prima gol na gotovo svakom meču. Jedina dobra tj svetla tačka je napad. Čini se da je napad proradio. Napadaju,stvaraju šanse, a polako su počeli i golovi da dolaze.

Atl Madrid u ovo kolo ulazi nakon dva vezana poraza,od koji je posebno bolan onaj drugi jer je došao od najljućeg rivala Reala. Nije delovao Atletiko na tom meču kao tim koji išta može da napravi,osim da glatko izgubi. Ima Čolo Simeone dosta problema sa napadačima. Morata je u poslednjih nekoliko mečeva uputio svega 1 udarac u okvir gola, Joao Felix je opet nestao nakon sjajnog starta sezone i brojnih asistencija. Jedino Grizman deluje opasno,ali on može da igra samo 30 minuta po meču. Ipak,ostatak tima koliko toliko doprinosi u napadu pa je Atl Madrid na 6 utakmica postigao 10 golova. Odbrana se koliko toliko konsolidovala u odnosu na prethodnu sezonu,ali to je i dalje daleko od onog,da kažem,pravog Atletika na koji smo svi navikli. Primaju gol po meču u proseku. Sigurno da raduje povratak u tim Savića koji će ojačati tu poslednju liniju odbrane.

Očekivani sastavi:

Sevilla possible starting lineup:
Bounou; Acuna, Nianzou, Gudelj, Montiel; Fernando, Jordan; Torres, Isco, Gomez; Dolberg

Atletico Madrid possible starting lineup:
Oblak; Reinildo, Gimenez, Savic; Carrasco, Saul, Kondogbia, Koke, Llorente; Felix, Morata

Prognoza: Derbi mečeve je teško prognozirati kada je pobednik u pitanju,ali bi golovi mogli da budu viđeni na obe strane.

Tip: GG @ 2.05 – 0:2


21h Majorka-Barselona

Nakon sezone gde su se jedva spasili ispadanja iz lige, Majorka je rešila da ove sezone popravi situaciju. Sa renoviranjem tima su počeli već pred kraj prošle sezone kada su na klupu postavili trenera Agirea koji ih je i spasao. Od njegovog dolaska Majorka je ostvarila 40% pobeda od svih odogranih mečeva što je jako dobar rezultat. Nastavio je Agire tako i u ovoj sezoni. U 6 mečeva po 2 pobede poraza i nerešenih rezultata je dovoljno za trenutno sredinu tabele što je jako dobar rezultat za njih i niko se ne bi bunio da tu i ostanu. Majorka je tim koji ove sezone odlikuju tvrdi mečevi. Malo golova daju,ali malo i primaju. Jedini meč gde su primili dosta golova bio je duel sa Realom. To je ipak za njih trenutno prevelik zalogaj. Mnogo su bitniji pozitivni rezultati sa protivnicima njihove snage. Sa jačim rivalima poraz nije veliki problem, a svaki osvojen bod je super dodatak. Upravo je ovo takav jedan meč gde nemaju mnogo šta da izgube.

Barselona u ovo kolo ulazi nakon pobede nad Elčeom na domaćem terenu. Tom pobedom su izlečili rane nastale od poraza protiv Bajerna,ali nastavili i da pritiskaju Real na prvom mestu. Pobedom na ovom meču bi makar na kratko uspeli da se domognu prvog mesta i na taj način dodatno izvrše pritisak na Real pred njihov veoma nezgodan meč da Osasunom. Šta reći za Barselonu. Besprekorno dobar i efikasan napad,ali i odbrana koja nije na tom nivou. Istina,dobili su oni dosta mečeva bez primljenog gola,ali to je bilo protiv mnogo slabiji timova,čim je došao jači tim primili su nekoliko golova. Dakle,neće odbrana biti problem na ovakvim mečevima,ali na jačim,videćemo… Napad je zaista sjajan,Levandovski nema nameru da stane i ako ovako nastavi završiće sezonu na preko 35, a možda i 40 golova. Nije samo on napad Barselone,ima tu dosta drugih opasnih igrača koji su u dobrim formama poput Rafinje,Dembelea,Kesija,Depaja…. Zaista zastrašujuće dobar napad.

Očekivani sastavi:

Mallorca possible starting lineup:
Rajkovic; Maffeo, Valjent, Raillo, Copete, Costa; Sanchez, Ruiz de Galarreta, Grenier; Lee, Muriqi

Barcelona possible starting lineup:
Ter Stegen; Roberto, Christensen, Garcia, Alba; Kessie, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Raphinha

Prognoza: Barselona bi trebalo da slavi sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 2 i 2+ @ 1.58 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje