nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje (SREDA)

Nastavljamo sa najavama La lige. Za danas smo vam spremili još jednu interesantnu najavu.

21h Elče-Real Madrid

Elče se nalazi u dosta teškoj situaciji. Posle uspona forme Kadiza,ekipa Elčea je pala na poslednje mesto na tabeli. Još uvek nemaju pobedu u šampionatu. Oni su jedna od tri ekipe u ligama 5tice koja još uvek nema ostvaren trijumf u ovoj sezoni. Bili su blizu da to ostvare u prethodnom kolu protiv Valensije,ali na kraju su domaćini izjednačili. Inače,taj meč protiv Valensije je i njihovo verovatno najbolje izdanje ove sezone. Odigrali su zaista dobro,pogotovo ofanzivno,ali eto ništa od pobede. Nažalost pobedu im je uskratila njihova jako loša odbrana. Oni su u dosadašnjem delu prvenstva primili najviše golova,čak 21 i to je glavni uzrok pozicije na kojoj se nalaze. Takva odbrana ne uliva mnogo nade pred ovaj meč,protiv preteškog rivala.

Real u ovo kolo ulazi sa ogromnim samopouzdanjem nakon ubedljive pobede u El Klasiku. Real zaista izgleda sjajno ove sezone. Samo su 2 boda izgubili od početka, imaju niz od 18 mečeva bez poraza i na dobrom su putu da odbrane titulu. Naravno,rano je pričati o tome. Imaju oni i dodatnog razloga za slavlje. Kurtoa je proglašen za najboljeg golmana,ali još bitnije je da je Benzema konačno dobio zlatnu loptu. Sigurno da će posebno on biti motivisan na ovom meču, a na ruku mu ide i to da igraju protiv najslabije odbrane. Zapravo,jedina zamerka na igru Reala ove godine ide na odbranu. Zaista su retki mečevi gde Real ne prima golove, a posebno je to izraženo protiv uslovno rečeno “ manjih “ klubova. Upravo zbog tog napad Reala mora da zapne,ali i zbog toga Anćeloti ne sme mnogo da rotira tim. Dešavalo se već ove sezone da odmori bitne igrače,ali onda sve krene u pogrešnom smeru pa mora na kraju da ih ubaci u pred kraj kako bi izvadili situaciju.

Očekivani sastavi:

Elche possible starting lineup:
Badia; Clerc, Roco, Verdu, Bigas, Josan; Gumbau, Mascarell, Guti; Boye, Milla

Real Madrid possible starting lineup:
Lunin; Mendy, Rudiger, Militao, Lucas; Kroos, Tchouameni, Camavinga; Asensio, Benzema, Rodrygo

Prognoza: Elče nema šta da izgubi i očekujem da krenu ofanzivno od samog starta meča. Prethodne sezone su imali 2 gola prednosti,pa je na kraju bilo 2-2,upravo zbog tog njihovog hrabrog pristupa. Mogao bi ovo biti sličan,dakle efikasan meč.

Predlog za klađenje: 3+ @ 1.50 – 0:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje