petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Loša forma, izostanak dva najbolja strelca i važnog veznog igrača danas za jedan tim!

Jedan tim će danas igrati bez dvojice najboljih strelaca, potom važnog veznog igrača i još jednog defanzivca, uz činjenicu da je poslednjih dana klub napustilo još 4 igrača, a forma tima nije najbolja u ovom trenutku. Meč okvirno možete preuzeti do 20:45, a predložena kvota je 1,75.

Radi se o utakmici 1/16 finala kupa Republike Irske, a sastaju se FInn Harps i Bohemians.

Finn Harps je tim koji se u ovom trenutku nalazi u katastrofalnoj formi, nisu slavili u poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima, 2 remija i 9 poraza u tom periodu. Ono što će za njih biti problem, jesu i izostanci, faliće defanzivac David Webster (9u/0g/0a), potom vezni igrač E.G.Nzey (16u/0g/0a), kao ni dvojica najboljih strelaca tima defanzivac Conor Tourish (19u/3g/0a) i napadač Eric McWoods (17u/3g/1a). Uz to danas je klub napustilo četiri igrača Erol Alkan (7u/0g/0a odbrana), Yoyo Mahdy (20u/1g/2a napad), Jesse Devers (10u/0g/1a napad) i Gerard Doherty (0u/0g/0a golman)

Što se tiče ekipe Bohemians, oni su trenutno šesti u ligi, bezbrižni su jer ne mogu ni gore ni dole i mogu u kupu da odigraju sa visokim ambicijama, a protivnik za prolazak dalje je idealan. Bohemians gotovo identično igra u gostima i na domaćem terenu, bez obzira na rivala, što govori i skor, na domaćem terenu 4-4-3, u gostima 4-4-4 (14:14). Za današnji meč pod znakom pitanja je nastup prvog golmana Jamesa Talbota (18u/0g/0a).

Ove sezone odigrali su dva meča i oba su zavrešna nerešeno 1:1 i 2:2, u drugom meču Bohemians je primio gol u 93.minutu.

Mišljenje urednika: Danas je po nama Bohemians favorit za prolazak dalje, katastrofalne igre domaćin uz kombinaciju izostanka nekoliko bitnih igrača sigurno da gosta stavljaju u ulogu favorita, a igra X2&2+ plaća se kvotom 1,75.

1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje