ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su večeras bez devetorice, ali u dobroj formi!

Kao što piše i u naslovu, gosti su večeras bez devetorice fudbalera, među kojima je drugi strelac tima. Domaći tim će biti bez četvorice, te nam ostaje da vidimo hoće li uspeti da ostvare pozitivan rezultat. Utakmica počinje u 19 časova.


Deluje da je ovo utakmica koja je za totalno izbegavanje, jer postoji dosta kontradiktornih informacija u vezi sta istom. Utakmica koja nam je danas „zapala za oko“ održaće se u Španiji, tačnije u okviru druge lige „LaLiga2„, a od 19 časova sastaće se B tim Viljareala i Real Oviedo.

Nakon 20 odigranih utakmica, Viljareal B ima skor od 6 pobeda, 5 remija i 9 poraza, gol razliku 22:29 i osvojio je 23 boda, što je dovoljno tek za 17. poziciju na tabeli. Sa druge strane, Real Oviedo ima 7 pobeda, 8 remija i 5 poraza, uz gol razliku 22:15 i 29 bodova, što je dovoljno za poziciju broj 12. Istina, Oviedo je u poslednje vreme podigao formu, krenuo da beleži malo bolje rezultate (3 pobede na poslednjih 6 utakmica), te se podigao na tabeli, ali i dalje je to dosta daleko, iako bodovno nije toliko, od pozicija koje vode u plej-of.

Stanje na tabeli – Flashscore.com

Ono što nas je zaintrigiralo jesu izostanci, a evo i zbog čega. Gosti će večeras biti bez devetorice fudbalera, među kojima je i drugi strelac ekipe. Za Viljareal B neće igrati Hugo Pérez (4n/0g/0a, centralni bek), Adrià Altimira (0n/0g/0a, desni bek), Carlos Romero (17n/0g/4a, levi bek) i Ilias Akhomach (22n/1g/4a, desno krilo). Neki igrači su ove sezone nastupali i za prvi tim Viljareala, pa stoga imaju nešto više upisanih utakmica. Za Real Oveido neće igrati Mario Hernández (4n/0g/0a, desni bek), Rodri Tarín (0n/0g/0a, centralni bek), Álex Millán (0n/0g/0a, centarfor), Paulino de la Fuente (19n/4g/1a, desno krilo, drugi strelac), Luismi Sánchez (12n/0g/0a, defanzivni vezni), David Costas (19n/0g/1a, centralni bek), Lucas Ahijado (9n/0g/0a, desni bek), Víctor Camarasa (12n/2g/0a, centralni vezni) i Santi Cazorla (13n/3g/1a, centralni vezni).

Već smo pisali da je Oviedo oslabljen bio i u ranijim kolima, te je to sve mač sa dve oštrice, jer je pitanje koliko roster ima tim od ukupno 26 igrača, ako su s vremena na vreme povrede kod različitih igrača. Dakle, sada su u protokolu Ibarra, Rozada, Calvo, Ruiz i Melamed, koji su bili odsutni, ali nisu tu Costas, Sanchez, Ahijado i Camarasa.

BET INFO: Domaćin broji dosta izostanaka večeras!

Sve u svemu, jako teška utakmica za prognozu, možda bismo čak rekli i za izbegavanje, jer će gosti biti značajnije oslabljeni, a tek što su ušli u malo bolju formu. Sa druge strane, novi poraz Viljareala potencijalno bi ih približio zoni ispadanja, tako da na svom stadionu, na kom su na 70% utakmica u ligi ove sezone bez poraza, moraju da osvajaju bod(ove). Sa druge strane, Real Oviedo ima svega jednu pobedu u gostima ove sezone, na ukupno 10 utakmica, tako da je ovo ekipa kojoj gostujuće utakmice „ne leže“. Zaista je teško prognozirati ovu utakmicu i koliko god delovalo da su gosti favoriti, pitanje je koliko mogu da održe kontinuitet, a sa druge strane, ne bi nas začudilo i da uspeju da nadigraju Viljareal B, koji je u lošoj formi. Jedno je sigurno, ovu utakmicu preskačemo u širokom luku.

Na kraju 1:1, uspeli su domaći da iskoriste ove izostanke, nadamo se da vam je info bio od koristi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje