petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Među najefikasnijim ekipama su, a gostuje im oslabljeni rival!

Utakmica u kojoj se sastaju ekipe čiji su imperativi ove sezone drugačiji, a treba istaći da će jedan tim biti oslabljen, jer neće računati na šestoricu redovnih fudbalera ove sezone, dok će drugi tim biti sa svega jednim izostankom. Članak možete da otvarate do 20 časova, a predložena kvota je 1.68.


U pitanju je četvrtina finala Kupa Belgije, a od 20:45 sastaće se Royale Union SG i Gent. Do sada su mesto među top 4 tima našli Waregem, Antwerp i Mechelen, a večeras će se znati ko je četvrti polufinalista. U svakom slučaju, Antwerp je tu najveći konkurent za titulu, pored večerašnjih četvrtfinalista.

Royale igra odlično, drži formu od starta prvenstva što ga je dovelo do toga da nakon 19 kola zauzima 2. mesto na tabeli uz 42 osvojena boda, 7 manje od lidera tabele, ekipe Genka. Na petom mestu nalazi se Gent koji trenutno ima 31 bod i lider mu beži čak 18 bodova, tako da će negde limit Genta ove sezone biti negde 4. pozicija, najverovatnije, koja bi ga odvela u plej-of za Evropu. Ipak, dosta je daleko bilo kakva računica tog tipa, a treba istaći da je Royale u seriji od čak šest vezanih pobeda, a treba istaći i jako bitan podatak, a to je da je ovaj tim poražen svega jednom na poslednjih 19 duela. Igraju efikasno, na gol više i često se dogodi i da prime gol, ali zato uspevaju da daju gol više.

Sa druge strane, Gent je poražen pre 5 dana od Antwerpa sa kojim se direktno bori za sam vrh tabele, a tada su za 90 minuta igre svega jednom šutirali u okvir gola protivnika. Pre toga, u decembru su remizirali protiv Standarda iz Liježa bez golova, a do tada su držali sasvim dobru formu gde su slavili u regularnom delu na čak 6 uzastopnih duela. Dakle, daleko od toga da je ovaj tim za potceniti, ali u poslednje vreme sa direktnim rivalima za sam vrh, nisu pružali svoje najbolje partije.

Kada su u pitanju izostanci, za Royale Union Saint Gilloise neće igrati José Rodríguez (13n/0g/1a, centralni vezni), dok za Gent neće nastupati Tarik Tissoudali (3n/1g/0a, centarfor), Darko Lemajić (8n/1g/1a, centarfor), Andreas Hanche-Olsen (17n/0g/0a, centralni bek), Jordan Torunarigha (23n/2g/2a, centralni bek), Jens Petter Hauge (20n/0g/5a, desno krilo) i Andrew Hjulsager (27n/4g/3a, ofanzivni vezni).

Interesantan podatak vezuje se za Royale, koji je u sezoni 2020/21 osvojio drugu ligu, promovisan je u prvu, te je u sezoni 2021/22 u regularnom delu završio na 1. mestu sa čak 5 bodova prednosti u odnosu na Klub Briž, ali do kraja nisu sačuvali prvo mesto u plej-ofu.

Imaju drugi napad u ligi, postigli su 41 gol na 19 utakmica, a interesantno je i to da imaju šarolik golgeterski raster, te ne postižu golove uvek isti fudbaleri, dok je najbolji strelac Belgijanac, Dante Vanzeir sa 9 golova.

U svakom slučaju, mi se nadamo da i večeras mogu da odigraju na gol više, a i da će ostati neporaženi, te tipujemo „1X&2+“ po kvoti 1.68. Srećno!

4:0


Svi predlozi su zasnovani isključivo na iznetim informacijama i mišljenju autora i ne predstavljaju nikakve „dojave“, niti „sigurne utakmice“. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu – https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Photo by Nathan Rogers on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje