petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB PLAY OFF Predlog za klađenje: Atlanta Braves – Cincinati Reds

U okviru MLb play offa danas od 18h sastaće se Atlanta Braves i Cincinati Reds. Atlanta je dominirala svojom divizijom završivši na 1. mestu dok je Cincinati kao 3. u se provukao do doigravanja. Ovo će biti veoma uzbudljiv meč a ko dođe dođe prvi do 2 pobede proći će u 2. rundu.

Starter za Atlantu je nepobedivi Max Fried (7-0,2.25). Kakva dominacija u regularnom delu sezone, u 11 utakmica 7 pobeda i 4 no decisiona, bez poraza. Svi timovi su mu dali ispod 3 poena dok je jedini Washington uspeo da mu da 3. Nije se sastajao sa Cincinatijem ove sezone.

Starter za goste je Trevor Bauer (5-4,1.73). Bacač koji je u bukvalnom smislu prešao igricu. Najviše 7 udaraca je prmio na utakmici protiv Milvokija a na svakom meču j eimao 7+ strikouta. Zaista neverovatne brojke, a u njegovih 11 startova 10x je bilo ispod 7 poena.

Atlanta je sa 2 poraza završila regularni deo sezone i pomalo razočarala u tim mečevima, dok je Cincinati zahvaljujući sjajnoj završnici uspeo da se ugura u 8 najboljih. Međusobni susreti su mršavi između ovih ekipa i ne pada puno poena. Ono što nas interesuje ovde su prva 3 udarača obe ekipe.

Atlanta

  • Acuna Jr. (veoma opasan leadoff udarač ali protiv Bauera u karijeri nije imao uspeha)
  • O.Albies (prosečan)
  • M.Ozuna (veoma opasan slugger, može udariti double ili HR uvek)

 

Cincinati:

  • S.Akiyama (ništa posebno)
  • N.Castellanos (najbolji udarač u Redcima,biće opasnost za HR)
  • J.Votto (obično se brani nekim kratkim udarcima, teško ga je izbaciti na strikeout)

 

Naš predlog za ovaj meč je prva izmena X. Kvota je sjajna iz Mozzarta 1,75. Ulog je 5/10. Uzdaćemo se u bacače koji rade dobar posao pogotovo na početku meča (Fried i Bauer su samo jednom primili poen u prvoj izmeni u 11 startova).

0:0

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje