ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLB PLAY OFF Predlog za klađenje: Oakland Athletics – Chicago White Sox – utorak

Večeras od 21h u okviru play offa MLB lige sastaće se Oakland Athletics i Chicago White Sox. Gosti posle mnogo godina opet u društvu najboljih, dok je Oakland već redovan učesnik play offa. Ove sezone nisu igrali međusobno.

Starter za domaće je levoruki bacač Jesus Luzardo (3-2,4.12). Toplo-hladna sezona za njega. Čas dobro izbaca jednu utakmicu bez poena a zatim veže 2 očajna starta. Imao je čak 4 nule ali sve su to bile ekipe lošeg kvaliteta (SF,Texas,Arizona,LAA) koji se nisu plasirali u doigravanje. U takve ekipe nikako ne spadaju White Soxi, oni su vrlo dobra udaračko moćna ekipa i sigurno Luzardo neće imati lak posao.

Starter za goste iz Chicaga biće Lucas Giolito (4-3,3.38). Podsetimo se da je ovaj bacač uradio no hitter ove sezone protiv Pitsburga. Međutim od tad nijedan kvalitetan start a od 5 utakmica primao je konstantno 2-4 poena. Ovo će mu biti debi u play offu, nikad do sad nije bacao u završnici prvenstva.

Dve veoma dobre udaračke ekipe, ali najviše se oslanjamo i na domaći teren Oaklanda koji su uvek sjajni kod kuće. Opet ako gledamo sa druge strane bacače oni su dosta dobri ali nijedan od njih nema iskustva i sigurno će biti mnogo pritiska. Mat Olson je i dalje najbolji kod domaćina dok Joes Abreu dominira na palici kod gostiju a Tim Anderson je takođe mnogo dobar. Legija stranaca gostiju ima veliku moć na palici i to su dosta puta dokazivali ove sezone. Ako gledamo međusobne susrete od prošle godine Oakland je pobedio 9 od 10 mečeva, a 8x je dolazilo iznad 8 poena.

Vođeni neiskustvom bacača a dobrom palicom obe ekipe naš predlog je 7,5+ uz prelepu kvotu 1,85. Kladionice baš veruju bacačima a mi baš ne iz navedenih razloga! Ulog je 5/10!

1:4

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje