petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje 23. septembar

Tradicionalno u noći između subote i nedelje na programu su mečevi MLS lige.

01:30h Atlanta-Montreal

Atlanta u ovo kolo ulazi u ne tako dobrom raspoloženju. Kako se sezona bliži kraju, tako je njihova forma sve gora i gora i to poprilično zabrinjava. U poslednja 4 kola su ostvarili samo 1 pobedu i to ih je dovelo do 6tog mesta na tabeli tj do pada na 6to mesto. Ipak, situacija još uvek nije opasna, jer bi samo jedna pobeda mogla da im donese skok na tabeli do 3ćeg mesta i boljeg tj lakšeg protivnika u plej ofu. Za tako nešto moraju se konsolidovati i prestati prosipati bodove. U većini mečeva vode i onda dozvole pred kraj meča da rival izjednači, što se zapravo i izjednačuje sa njihovim stilom igre i kvalitetom tima. Atlanta je napadački tim, oni napadaju rivala tokom celog meča, upravo zbog toga i imaju jedan od najefikasnijih napada,ali isto tako imaju i dosta poroznu odbranu koja neretko prima golove. Jednostavno otvoren stil igre, sećate se koliko puta sam rekao, ovakav stil igre je rizičan,ali dok donosi bodove neće ga menjati.

Sa druge strane terena jeste ekipa Montreala. Jedan velikan MLS lige koji iz godine u godinu ide nizlaznom putanjom. Iz sezone u sezonu su sve niže na tabeli. U ovo kolo ulaze nakon 4 meča bez pobede. Nalaze se na 7mom mestu, mestu koje ih vodi u doigravanje za plej of. Teško da mogu do 6tog mesta tj ako pobede ovde imaće priliku,ali isto tako trebaće im dosta muke da zadrže i ovu poziciju. Montreal je ranije bio tim koji je imao jako efikasan napad,ali brojne prodaje igrača, a slabo dovođenje kvalitetnih je dovelo do toga da su jedna od neefikasnijih timova. Odbrana sa druge strane nije toliko jaka, primaju dosta golova, tako da je nekako ovo mesto na tabeli i sasvim realno.

Prognoza: Atlanta je favorit na ovom meču i trebalo bi da postigne nekoliko golova,ali s ozbirom kako igraju u poslednje vreme, pitanje da li će to biti dovoljno za samu pobedu.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.55


01:30h Sinsinati-Šarlot

Najbolji primer jako dobrog vođenja franšize jeste Sinsinati. Tim koji raste iz godine u godinu. Prethodne sezone polufinale plej ofa,a eto ove godine su na dobrom putu da regularni deo sezone završe kao prvoplasirani. Trenutno su na 9 bodova prednosti u odnosu na Orlando, a 5 kola je ostalo do kraja, dakle ne treba im mnogo da osiguraju prvo mesto i prednost domaćeg terena do kraja. Domaći teren je itekako bitan, pogotovo za njih, koji sjajno igraju kući i nema sumnje da će uraditi sve kako bi to i ostvarili. U malom su padu forme,ili su se opustili, ne znam šta je,ali u poslednja tri kola nisu ostvarili niti jednu pobedu, plus su upisali i poraz od Orlanda, njihovog najbližeg pratioca. Upravo zbog toga su upaljene pojedine “ lampice “ u klubu i nema sumnje da će na ovom meču igrati znatno angažovanije. Nije dobro previše se opustiti pred plej of, a ovo je idealna prilika da se situacija popravi.

Njima u goste dolazi ekipa Šarlota. Šarlot se bori za mesto u plej ofu, tj za mesto u doigravanju. Imaju 6 bodova manje od Montreala i 3 od DC-ja,ali isto tako imaju i najviše mečeva do kraja sezone da odigraju, tako da bi mogli da izbore to mesto. Ipak, za to su im prvenstveno potrebni bodovi i to pobede, a toga u poslednje vreme i nema previše. U poslednja 4 kola isto toliko i remija, što nije dovoljno za plej of. Šarlot ima velikih problema sa odbranom. Sve dobro što napad uradi, odbrana upropasti, pa i nije čudno što ima toliko nerešenih ishoda na njihovom kontu. Jedno je sigurno, sa takvom igrom ne mogu mnogo očekivati od mečeva protiv timova koji su kvalitetni i takmičarski nastrojeni, a njihov današnji rival to sigurno jeste.

Prognoza: Sinsinati je favorit i mogli bi na ovom meču da postignu nekoliko golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje