četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak-noć)

U noći između srede i četvrtka na programu je 5 duela MLS lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivjih mečeva.

02:00h NY City-Charlotte

Siti igra jednu veoma dobru sezonu. Trenutno se nalaze na visokom trećem mestu na Istoku sa samo jednim bodom manje od drugoplasiranog Montreala. Pobedom na ovom meču bi ih prestigli na tabeli. U ovaj meč ne ulaze u baš nekom najboljem raspoloženju jer su u negativnoj seriji od dva vezana poraza. Nakon poraza od Majamija u prošlom kolu je usledio i poraz od Kolumbusa. Oba poraza su bila identičnim rezultatom 3-2. Ta dva rezultata najbolje i pokazuju odnos snaga u Sitiju. Siti ima jedan jako dobar napad koji je najefikasniji na Istoku,ali odbrana nije baš najbolja i samo zbog toga nisu na vrhu tabele. Pogotovo su ove sezone jaki na domaćem terenu gde imaju samo 1 poraz. Od svojih 45 golova čak 30 su postigli na domaćem terenu i to najbolje govori o tome kako igraju na domaćem terenu. Nakon ta dva poraza na strani, vreme je da prekinu seriju pobedom, a ovaj meč je savršen za tako nešto.

Nije ni njihov rival u nekoj najboljoj formi. Počeo je Šarlot sezonu jako dobro,ali kako vreme odmiče tako se ta njihova kula od karata ruši iz kola u kolo. U poslednjih 5 kola 4 poraza i samo 1 pobeda ih je dovela na 11to mesto na tabeli sa 4 boda zaostatka za mestom koje vodi u plej of. U ovo kolo ulaze nakon teškog poraza od Los Anđelesa gde su primili čak 5 golova. Odbrana im je jako popustila. U tih 5 kola su primili čak 15 golova, dakle 3 u proseku po meču. To je zaista jako mnogo za tim koji je važio u dobrom delu sezone za tim koji ima sasvim kvalitetnu odbranu. Ovakav pad u odbrani ne ohrabruje nešto previše njihove navijače kada se zna da gostuju napadu kakav je Sitijev.

Prognoza: Siti je favorit na ovom meču i mogao bi da postigne nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.47 – 1:3


04:00h Vankuver-Kolorado

Vankuver u ovo kolo ulazi nakon jednog veoma teškog poraza od Galaxy-ja 5-2. Taj poraz ih je malo udaljio od plej ofa,ali borba se nastavlja. Trenutno su na 3 boda od tog mesta i sigurno da neće prestati da se bore. Veoma dobra sezona Vankuvera. Pre pad nedelja su postali prvaci Kanade, a eto mogli bi i u MLS-u da dođu do plej ofa,što bi bio veliki uspeh. Ekipa Vinija Sartinija igra jako lep fudbal,pre svega za gledaoce. Jedna su od ekipa koja igra na gol više i bukvalno vole da se nadigravaju. Sledstveno tome imaju jedan od efikasnijih napada u ligi,ali nažalost i jednu od najgorih odbrana. Kod kuće igraju bolje nego na strani i u ovo kolo ulaze nakon dva vezana trijumfa na svom terenu.

Kolorado u mnogo boljem raspoloženju dočekuje ovo kolo. U dosta su dobroj formi. U poslednjih 5 kola od maksimalnih 15,osvojili su 10 bodova što ih je vratilo u trku za plej of-om. Ono što upada u oči jeste i njihov stil igre koji se promenio. Oni su poslednje dve pobede ostvarili rezultatima 4-3 i 5-4. Dakle, stil igre im je totalno okrenut ka napadu. Napadaju rivale sa velikim brojem igrača,što im donosi golove,ali je to i mač sa dve oštrice jer odbrana ostaje na vetrometini. Jedan od najvećih problema Kolorada ove sezone jesu gostovanja. Oni su u 2022. godini samo jednom slavili na strani.

Prognoza: Stilovi oba tima nam nagoveštavaju goleadu i to na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 1.80 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje