subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje (SREDA-noć)

U noći između utorka i srede na programu je jedan duel MLS lige.

04:30h Los Angeles- DC United

Los Anđeles u jako dobro raspoloženju dočekuje ovo kolo. U prethodnom kolu igranom pre par dana na veoma ubedljiv način su slavili protiv Šarlota. Slavili su na tom meču sa 5-0, a Šarlot je jedna od ekipa koja spada u red defanzivno jakih timova. Ovakva pobeda više govori o kvalitetu i formi u kojoj se nalazi Los Anđeles trenutno. Ta pobeda im je 6ta u nizu i time su se učvrstili na prvom mestu zapadne konferencije sa 6 bodova više od Ostina. Los Anđeles ove sezone zaista deluje sjajno. Imaju jako dobru ekipu koja je dodatno ojačana Geretn Bejlom i Kijelinijem. Njih dvojica nisu igrala meč protiv Šarlota i po svim najavama trebalo bi da budu u timu za ovu utakmicu,što će dodatno ojačati ovaj tim. Imaju najbolju odbranu i jedan od najefikasnijih napada na Zapadu i zaista su sa pravom na prvom mestu.

Njihov današnji rival je potpuna suprotnost. Nakon prošlosezonskog osvojenog 8mog mesta i ulaska u plej of, ove godine im baš ništa ne polazi za rukom. DC se trenutno nalazi na poslednjem mestu istočne konferencije konferencije. U poslednjih 9 kola, od maksimalnih 27 bodova su osvojili samo 5 što dovoljno govori o situaciji u kojoj se nalaze. Nije mnogo toga promenilo ni angažovanje Runija za trenera. Junajted ima najgoru odbranu na istoku, a u celoj ligi su drugi najgori po broju primljenih golova, to i nije podatak koji previše ohrabruje njihove navijače pred gostovanje ovako jakoj napadačkoj liniji Los Anđelesa. Nije im ni napad nešto bolji. Samo je Kansas Siti u celoj ligi postigao manje golova od njih. Na sve te probleme nadovezale su se i povrede. Na ovom meču Runi ne može da računa na 6 igrača. Van tima su : Brad Smith, Bill Hamid, Hayden Sargis, Jacob Greene i Adrien Perez.

Prognoza: Domaćin je ovde zaista veliki favorit i trebalo bi da slavi sa nekoliko postignutih golova. Sad,kvote su jako male,opcija ima dosta. Ja ću postaviti svoj predlog, a vi možete iskombinovati još neki sa pristojnom kvotom. Trebala bi da bude goleada,pa nek vam to bude smernica.

Tip: 1 i 3+ @ 1.53 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje