utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak-noć)

U noći između srede i četvrtka se nastavlja MLS liga.

03:15h Austin-Salt Lake

Apsolutni hit ove sezone, ekipa Ostina, u poslednje vreme je malo pala u formi. Nakon ubedljive pobede protiv prvoplasiranog Los Anđelesa došlo je do pada forme. U poslednjih 5 mečeva imaju 4 poraza i samo 1 pobedu, a u poslednja dva kola nisu uspeli ni gol da postignu. To je posebno iznenađujuće imajući u vidu da je Ostin najefikasnija ekipa u ligi. U dosadašnjem delu šampionata su postigli 60 golova, što je u proseku 2 po meču. Najbolji strelac Driusi je pao sa prvog na drugo mesto strelaca lige, pa je ovo idealna prilika da golom nastavi borbu za zlatnu kopačku na kraju sezone. Ostin je ove sezone najviše bodova osvojio na strani, domaći teren im je nešto lošiji i to je segment koji moraju da poprave pred plej of. Da bi osigurali mesto u plej ofu potrebno im je još 4 boda, tako da bi pobedom na ovom meču napravili ogroman korak ka tom cilju.

Solt Lejk u ovo kolo ulazi nakon razočaravajućeg remija sa DC-om. DC je najgora ekipa u ligi i pobeda je bila gotovo očekivana,ali su odigrali zaista loše i epilog je samo 1 osvojen bod. Trenutno se nalaze na 7mom mestu, poslednjem mestu koje vodi u plej of, a njihov najbliži pratilac Galaksi je na 3 boda, uz utakmicu manje. Dakle, situacija je daleko od rešene i Solt Lejku su potrebni bodovi u završnici šampionata kako bi ostali na mestu koje vodi u plej of. Solt Lejk je jedna od ekipa koja igra dosta tvrde i neefikasne mečeve za standarde MLS lige. Oni su tim koji je dao najmanje golova od svih timova u top 10 na tabeli i to drastično manje. Upravo ta neefikasnost napada ih i može koštati mesta u plej ofu.  Tim su koji je ove sezone odigrao najviše nerešenih utakmica, čak 10. Jednostavno slab napad i osrednja odbrana dovode do takvog epiloga. Zaista im sa ovakvom igrom neće biti lako da zadrže to mesto koje vodi u plej of.

Prognoza: Vreme je da se Ostin probudi i da slavi, očekujem da domaćin na ovom meču da dva ili više golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.68 – 3:0


04:00h Vankuver-Los Angeles Galaxy

Vankuver je u veoma teškoj situaciji. Na samo 4 kola do kraja oni su čak 9 bodova iza mesta koje vodi u plej of. Dakle, u poslednja 4 kola potrebne su im minimum 3 pobede, što bi reklo da je ovo za njih meč sa imperativom pobede. Čak i sve te pobede im neće garantovati mesto u plej ofu,jer zavise i od drugih rezultata. Glavni razlog za ovako loš rezultat jeste njihova odbrana. Vankuver je tim koji jako često daje prvi gol, povede i onda njihova odbrana stupi na scenu i sve poništi, tj dođe do preokreta. U ovo kolo ulaze nakon tri vezana poraza na kojima su uspeli da postignu samo 1 gol. Dodatni problem jeste i crveni karton njihovog najboljeg strelca Cavanillija koji neće moći da nastupi na tri utakmice. Bez njega će dodatno biti otežana ova, iovako nemoguća misija.

Galaksi u ovo kolo ulazi nakon još jednog remija, ko zna kojeg po redu. U poslednjih 5 kola imaju 4 remija i samo 1 pobedu. Taj remi ih je još uvek zadržao u konkurenciji za plej of. Na tri boda su od mesta koje vodi u plej of,ali jednostavno moraju da se probude i moraju da dobijaju mečeve. Svaka utakmica im je kao preslikana, povedu, protivnik preokrene i onda u poslednjih 10 minuta daju gol za remi ili pobedu. U prethodnom kolu su imali penal u poslednjim minutima meča,ali ga je Ćićarito promašio. Galaksi je tim koji ima najviše dosuđenih penala ove sezone, posebno u poslednjih 10tak minuta mečeva. Imaju čak 8 penala u tom periodu. Tim su koji ima sjajan napad i lošu odbranu i to nikako da se promeni. Upravo zbog toga su i njihovi mečevi među najefikasnijima ove sezone.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan duel.

Tip: 3+ @ 1.55 – 3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje