subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Sreda)

U noći između utorka i srede na programu je 5 duela MLS lige.

02:00h Minesota-Los Angeles

Koliko je ovo samo nepredvidiva liga, najbolje je osetila Minesota. Pre samo 4 kola su bili ušukani u top 4 tima i gotovo sigurni učesnici plej ofa,ali pad forme je sve to promenio. U poslednja 3 kola isto toliko poraza, bez postignutog gola su ih doveli na rub propasti. Trenutno su na 6tom mestu sa 4 boda više i utakmicom više od Galaksija koji je van plej ofa. Dakle, situacija je i više nego kritična i moraju pod hitno da se probude i krenu da osvajaju bodove. Dobra stvar jeste igra na domaćem terenu, gde imaju samo 1 poraz u poslednjih 9 utakmica, pa je to nešto što daje nadu navijačima da bi mogli da izvuku pozitivan ishod iz ovog meča. Ima Minesota sasvim korektan napad, koji je doduše trenutno u padu forme,ali samo je pitanje vremena kada će da prorade,samo da nastave da napadaju. Zapravo na sva tri prethodna meča oni su napadali rivala, stvarali šanse,ali lopta nije htela u gol. Nema sumnje da su posebno na treninzima radili na tom segmentu igre. Odbrana i nije previše kvalitetna, gotovo redovno primaju golove i to je dodatni razlog da se napad popravi i to što pre.

Nakon sjajne serije u kojoj su bili, gde je bilo i priče da će možda postaviti i novi rekord po broju osvojenih bodova u regularnom delu, Los Anđeles je dosta pao u formi. U poslednjih 5 kola 4 poraza i samo 1 pobeda su sigurno raspršili tu nadu za rekordom. Čini se mnogima da su se u Los Anđelesu nakon osiguravanja mesta u plej ofu, malo opustili i malo spustili nogu sa gasa. Makar se svi nadaju da je to,a ne da su toliko pali u formi. Bilo kako bilo mislim da je vreme da se probude, jer je jako malo ostalo do kraja, plej of je blizu i moraju krenuti sa boljim partijama. Napad koji ima Los Anđeles je jedan od najboljih u ligi, pogotovo je jak od trenutka kada je u tim došao i Bejl. Odbrana je takođe kvalitetna, mada ne toliko koliko je napad. Često se događa da prime makar po jedan gol. Sve u svemu jedna kvalitetna ekipa, kojoj je cilj sama završnica takmičenja, pa i osvajanje. Mnogo je para uloženo u ovu ekipu.

Prognoza: Mišljenja sam da bi na ovom meču mogli da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 1.65 – 1:1


02:00h Inter Majami-Kolumbus

Majami u ovo kolo ulazi sa dosta nezavidnom pozicijom. U seriji su od 3 vezana poraza, sva tri poraza su bila na strani. To ih je gurnulo u donji deo tabele, pa su sada od plej ofa udaljeni 5 bodova. Upravo je njihov današnji rival tim koji drži to poslednje mesto koje vodi u plej of, tako da je njihova računica na ovom meču jasna. Majami u ovaj meč ulazi sa imperativom pobede. Oni nemaju drugog izlaza sa ovog meča, osim pobede i zato očekujem da krenu žestoko ka golu rivala. Na ruku im ide forma na domaćem terenu u Majamiju gde igraju drastično bolje nego na strani. U seriji su od 4 meča bez poraza i to je sigurno nešto što daje nadu. Napad je bio na udaru nakon meča prethodnog kola protiv Čikaga gde nisu mogli stvoriti niti jednu šasnu, a ne da daju gol. Upravo zbog toga očekujem pozitivnu reakciju Iguaina i drugova u vidu nekoliko postignutih golova.

Kolumbus u ovo kolo ulazi nakon nerešenog ishoda protiv kvalitetne ekipe kakav je Montreal. Sasvim su dobro odigrali na tom meču i sa punim pravom odneli bod. Napad im je dosta dobar, efikasan, veoma su retki mečevi gde ne postižu golove,ali im je slaba tačka odbrana. Odbrana se ne snalazi toliko dobro protiv timova koji igraju ofanzivno kao što je to slučaj sa današnjim rivalom. Neverujem da će oni nešto kalkulisati na ovom meču,ućiće u njega kao u svaki drugi, sa željom da pobede i tako naprave veliki korak ka mestu koje vodi u plej of.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.68 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje