petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu dva duela MLS lige,a mi smo za vas spremili najavu najinteresantnijih mečeva.

19:30h Atlanta-New England

Atlanta u ovo kolo ulazi nakon jedne veoma bitne pobede protiv Čikaga. Oni su na domaćem terenu pobedili sa 4-1 i time prekinuli niz od dva vezana poraza. Atlanta je ekipa koja igra drastično bolje na domaćem terenu nego na strani. Kod kuće imaju seriju od 13 mečeva na kojima nisu poraženi i sigurno da će pokušati da nastave taj niz i na ovom meču. Reč je o timu koji ima dosta dobar napad, postižu golove na gotovo svakom meču. Snagu napada su pokazali na meču sa Čikagom koji ima jednu od najboljih odbrana. Nažalost, koliko im je jak napad, toliko im je slaba odbrana. Primaju dosta golova, retki su mečevi na kojima ne prime gol. Ekipa su koja dosta loše krene utakmice. Jako često primaju golove u prvom poluvremenu i tek nakon toga krenu da igraju. Bukvalno im treba nešto da ih pokrene. Imaće Atlanta dosta problema sa sastavom na ovom meču jer im nedostaje čak 7 igrača. Van tima su DeJohn, Castanheira, Chol,Martinez, Guzan i Campbell.

Nju Ingland je jako loše počeo sezonu. U prvih 8 kola su imali skoro sve poraze. Ipak, od sredine aprila se situacija popravila. Počeli su da igraju mnogo bolje. Tačnije, počeli su manje da greše na terenu. Oni su ekipa koja ima dosta kvalitetan sastav,ali primaju golove zbog svojih grešaka na terenu. Najviše grešaka pravi odbrana. Upravo zbog toga su trenera Arenu kritikovali zbog bekova koji zaista nisu na najvišem nivou. Eto i u prošlom kolu su dozvolili Kolumbusu da da dva gola,ali je onda na scenu stupio napad Nju Inglanda i ispeo da izvuče bod. Upravo je napad dobra strana ekipe i deo tima u koji oni polažu najviše nade. Ove sezone igraju mnogo bolje na domaćem terenu nego na strani. Na gostovanjima još uvek nisu uspeli da ostvare niti jednu pobedu. Ekipa su koja igra otvoren, napadački fudbal. Na njihovim mečevima pada zaista mnogo golova.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan dosta efikasan duel gde bi mogli da vidimo golove na obe strane terena i to možda i po nekoliko.

Tip: 3+ @ 1.58 – 2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje