petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju uveče su na programu još dva duela MLS lige.

22h Vankuver-Toronto

Još jedan veliki kanadski derbi.

Vankuver je počeo jako loše ovu novu sezonu. U prvih 9 kola samo 4 osvojena boda je zaista malo. Ovo im je najgore otvaranje sezone od kada se takmiče u MLS ligi. Očekivalo se od trenera Vanija Sartinija da nastavi tamo gde je stao na kraju prošle sezone kada je došao pred kraj i bukvalno preporodio tim. Očekivalo se od njega da nastavi u tom ritmu,ali za sada to nije slučaj. Dobra stvar za Vankuver je što naredna tri kola igraju na domaćem terenu gde su mnogo bolji i tu će pokušati da poprave situaciju. Najveći problem im je odbrana. Primaju mnogo golova. Vrlo su retki mečevi na kojima uspevaju da sačuvaju svoju mrežu. Napad nije toliko loš, postižu golove. Generalno su ekipa koja igra otvorene mečeve na dosta golova. Na ovom meču će imati problema sa sastavom jer će im nedostajati nekoliko igrača. Van tima su Caio Alexandre , Ryan Gauld, Cristian Gutierrez i  Leonard Owusu . Vankuver je prošle nedelje bio slobodan i u tom periodu su potpisali novog igrača. Došao je Andres Cubas iz Nimesa iz Francuske.

Toronto takođe u dosta lošem raspoloženju dočekuje ovo kolo. Krenuli su dosta dobro u ovoj novoj sezoni,ali su pali u formi. U seriji su od tri vezana poraza. To i nije previše čudno jer je reč o jednoj veoma mladoj ekipi i tu su usponi i padovi zaista normalni i očekivani. Toronto ima najviše problema u odbrani. Primaju dosta golova. Na ta tri meča koje su izgubili, primili su čak 9 golova. Dozvoljavaju dosta prostora protivničkim napadačima. Njihovi rivali su ka golu Toronta uputili, do sada, čak 90 udaraca. Što je čak 10 u proseku po meču. To je zaista mnogo i ni ne čudi da su primili toliko golova. Za razliku od odbrane, napad nije nimalo loš. Napad postiže golove skoro na svakom meču. Generalno oni su ekipa koja igra otvoren fudbal na dosta golova. Napad će biti još jači kada im se priključi Lorenco Insinje iz Napolija. Njega očekuju tokom leta.

Prognoza: Na ovom meču bi mogli videti dosta golova i to na obe strane terena, jer je reč o klubovima koji nemaju kvalitetne odbrane.

Tip: GG @ 1.65 – 1:0

GG3+ @ 2.00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje