četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu 4 duela Serije A.

18h Salernitana-Kaljari

Još jedan meč za koji se kaže da vredi ne 3 nego 6 bodova. Duel dva direktna rivala u borbi za ispadanje.

Salernitana u ovaj meč ulazi sa serijom od 5 utakmica na kojima nisu doživeli poraz. Oni su u poslednjih 5 kola od 15 maksimalnih bodova osvojili čak 13 i napravili veliki preokret na tabeli. Od ekipe koja je bila potpuno prežaljena došli su do pozicije da se bore za opstanak, čak i da svoju sudbinu drže u svojim rukama, da ne zavise od drugih. Prošle nedelje smo pričali da im predstoje dva veoma bitna meča. Tokom nedelje su odigrali jedan od ta dva meča i dobili su. Slavili su protiv Venecije na domaćem terenu i time izašli iz opasne zone. Sada imaju bod više upravo od današnjeg rivala. Pobedom na ovom meču bi napravili ogroman korak ka opstanku. Namerno sam stavio tabelu sa samo ova tri kluba jer će dva od ta tri kluba ispasti na kraju. Iznad je Sampdoria sa 33 boda i nije realno da oni ispadnu. Da se vratimo na Salernitanu. Apsolutni su hit lige, ma ne samo lige, nego Evrope. Njihov ogromni preokret je tema oko koje se priča širom Evrope. Davide Nikola je opet napravio nemoguće. Još jednom je pokazao tj pokazuje da je majstor za spasavanje klubova ne sa ivice ponora, nego iz ponora. Istina, nije još sve gotovo, porazom bi na ovom meču Salernitana sve do sada učinjeno mogla da upropasti. Očekujem da Salernitana pred prepunim tribinama odigra još jedan sjajan meč. Jeste da sada ne moraju da napadaju kao protiv Venecije, igra im i remi,ali pobedom bi napravili veliki korak ka opstanku. Nije Nikola trener koji voli da se brani, niti je Salernitana pokazala da je neki preterano jak defanzivni klub. Upravo zbog toga neverujem u igru na 0-0. Očekujem da napadnu Kaljari i da pokušaju da dođu do tri boda.

Kaljari u dosta lošem raspoloženju dočekuje ovaj meč. Oni su u poslednjih 9 kola doživeli čak 8 poraza, što ih je i dovelo do veoma kritične situacije u vezi sa opstankom. Cele sezone su oni na neki način koketirali sa zonom ispadanja, bili su uvek tu negde. U jednom trenutku tj sredinom februara pa do marta su igrali zaista dobro i tu su izašli iz opasne zone. Posle toga je usledila ova loša serija i opet su tu gde su. Poraz u prošlom kolu je došao glave treneru Macariju koji je otpušten, a na njegovo mesto je došao Agostini. Videćemo koliko će ova šok terapija pomoći da se ekipa pokrene i pokuša da se spase ispadanja. Potrebna im je pobeda na ovom meču kako bi situaciju preokrenuli u svoju korist i kako bi oni držali sve u svojim rukama. Treba napomenuti da njih dalje očekuju mečevi sa Venecijom i Interom, upravo će taj meč sa Venecijom biti važan. Salernitana do kraja ima još Empoli i Udineze. Biće ovde još mnogo borbe. Očekujem da Kaljari na ovom meču krene silovito od samog početka. Da krenu žestoko ka golu rivala i da pokušaju da osvoje sva tri boda.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Gyomber, Radovanovic, Fazio; Mazzocchi, Ederson, Bohinen, L. Coulibaly, Ruggeri; Verdi, Djuric

Cagliari possible starting lineup:
Cragno; Ceppitelli, Lovato, Altare; Bellanova, Marin, Grassi, Rog, Dalbert; Pedro, Pavoletti

Prognoza: Duel dva davljenika bi mogao da nam donese jedan sjajan meč. Meč na kojem će sve da pršti, na sve strane.

Tip: GG @ 1.85 – 1:1

U ovakvim mečevima gde je prisutna velika tenzija može se probati i sa kartonima. Pa ko ima u svojoj kladionici može pokušati i to. Granica je 5.5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje